Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange raudbetoonist kolu uurimiseks. Tähtaeg 25. aprill.

16. aprill 2019
Enefit Energiatootmine AS kuulutab välja hanke ⁠Balti Elektrijaama äravoolukanali suudme raudbetoonist kolu uurimiseks.
Hanke eesmärk:
1. Teha äravoolukanali suudmekolu ja kallaste betoonosa ekspertiis / uurimine / audit nende vastavuse tuvastamiseks kasutamise normatiivdokumentide ja nõuetega.
2. Ekspertiisi / uurimise / auditi tulemuste põhjal tuleb koostada aruanne.
3. Koostada rajatise remondi tehniline lahendus, kooskõlastada see eelnevalt kirjalikult tellijaga ja lisada seejärel ekspertiisiaruande juurde.
Hanke mahu hulka kuuluvad kõik vajalikud mõõtmised, katsed ja uurimised, abiseadmed ja tööriistad, eksperthinnang/-aruanne, kooskõlastused, dokumentatsiooni komplekteerimine, mida on hanke edukaks täitmiseks vaja, et määrata remonditavate, asendatavate või de-monteeritavate ehituskonstruktsioonide maht ning et rajatist edaspidiselt kasutada. Töö tuleb teha uurimise/auditi programmi kohaselt, mille koostab töövõtja ja kooskõlastab selle enne tööde algust tellijaga.
Tööde kestus: 3 kuud.
Pakkumised esitada 25.04.2019 13:00.
Töömahuga tutvumise eesmärgil ja pakkumuse koostamise ja esitamisega seotud küsimuste lahendamiseks on Pakkujatel õigus osaleda korraldataval tutvumisvisiidil, mis toimub 18.04.2019. a. Osalejad kogunevad kell 10:00 Balti Elektrijaamas (keskpääsla juures) aadressil: Elektrijaama tee 59, Narva, Ida-Virumaa.
Kontaktisik: Andrei Karpov, Enefit Energiatootmine ASi BEJ tuhaärastus jaoskonnajuhataja, mobiil (+372) 56 49 7421, e-mail: Andrei.Karpov@energia.ee
Tutvumisvisiidi ajal enne hinnapakkumiste esitamist on Pakkuja kohustatud kohapeal iseseisvalt täpsustama tööde mahud ja kooskõlastama need Tellijaga.
Visiidi ajal tõstatatud küsimused tuleb esitada elektrooniliselt E-riigihangete keskkonnas: https://riigihanked.riik.ee ja neile vastused saada 3 tööpäeva jooksul visiidi toimumisest arvates.
Tutvumisvisiidist osavõtuks peavad pakkujad registreerima end kontaktisiku e-posti aadressil kuni kell 09.00, 18.04.2019. a.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Enefit Power AS, Auvere, NARVA-JÕESUU
+372 46 67 222 tootmine@energia.ee
Map-pin

Asukoht

IDA-VIRUMAA, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 25. aprill 2019
Tööde kestus 3 kuud