Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange seadmete ja köögi sisseseade soetamiseks. Pakkumuste tähtaeg: 28.07.2014.

17. juuli 2014
Pühalepa Vallavalitsus kuulutab välja hanke Suuremõisa lasteaia hoones seadmete ja köögi sisseseade soetamiseks. Hanke esemeks on Suuremõisa Põhikool-lasteaia lasteaia hoonesse rekonstrueerimistööde käigus köögi seadmete ja sisustuse ning pesupesemise ja –kuivatusmasinate soetamine ja paigaldamine. Käesoleva lihthanke eesmärgiks on varustada lasteaed kaasaegse ja nõuetekohase köögi sisseseadega ning luua lasteaiale pesupesemise ja –kuivatamise võimalus oma hoones.
Tööde kestus: 29.07.2014 - 31.10.2014.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 28. juuli 2014kell  10:00.
LISATEAVE
  1. Hankedokumente saab Pühalepa Vallavalitsusest peale sellekohase taotluse saatmist aadressile valitsus@pyhalepa.hiiumaa.ee
2. Hankedokumentide sisu kohta saab selgitusi elektroonilisel teabekanalil valitsus@pyhalepa.hiiumaa.ee esitatud pöördumisel.
3. Vajadusel peab Hankija Pakkujatega läbirääkimisi, rääkides läbi võimalikud riskid seoses seadmete tehniliste näitajatega , garantiiga ja pakkumuse maksumusega. Läbirääkimiste käigus võib Hankija anda Pakkujatele võimaluse täpsustada ja vajadusel täiendada oma pakkumust.
4. Pakkuja peab andma kõigile toodetele ja tarvikutele garantii minimaalse kehtivusajaga 2 aastat.
Kui kaks või enam pakkumust on võrdväärse maksumusega, tunnistatakse edukaks pakkumus, milles esitanud seadmete garantiiaeg on pikem.
5.Pakkuja peab tehnilises kirjelduses kirjeldatud seadmed soetama, transportima objektile, paigaldama plaanil näidatud asukohta ning koolitama Hankija esindajat kohapeal (Hiiumaal).
6. Pakkumusele tuleb lisada Toodete tootjatehase lisainformatsioon, koopia seadme/toote passist, seadme kW ja tootjatehase veebilehe link.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Pühalepa Osavalla Valitsus , Tempa, Hiiumaa vald
+372 463 6840
Map-pin

Asukoht

Suuremõisa, Hiiumaa vald, HIIUMAA, Eesti
 Suuremõisa, Hiiumaa vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Seadmete tarnimine
  • Köögitehnika
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 28. juuli 2014
Tööde kestus 29. juuli - 31. oktoober 2014