Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange hoolekandeasutuse hoone sisustuse ostmiseks. Pakkumuste tähtaeg: 19.02.2012.

31. jaanuar 2013
Riigi Kinnisvara AS kuulutab välja avatud hanke SA Haapsalu Hoolekandekeskus hoone sisustuse hankimiseks. Hoone aadressiga Kastani 9, Haapsalu, on uus rajatav hoolekandeasutuse hoone. Käesoleva hanke eesmärgiks on hankida hoolekandeasutuse hoonesse mööbel ja -sisustus (sh köögi tehnoloogiline sisustus, riidekapid,lastevoodid, töölauad, toolid, riiulid, kapid jms) koos transportimisega objektile ja paigaldusega (montaažiga) Hankija poolt määratud ruumidesse, tagades Asjade garantii ning kõik muud Hankija eesmärgi saavutamiseks vajalikud tööd ja toimingud.
Tööde kestus: 04.03.2013 - 20.04.2013.
LISATEAVE
  1. Pakkujat ei kvalifitseerita, kui:
1.1. esineb RHS § 39 lg 41 alus;
1.2. pakkujal puudub õigusaktide kohaselt nõutud tegevusluba või registreering või ta ei kuulu vastavasse organisatsiooni tema asukohariigi õigusaktide kohaselt;
1.3. pakkuja majanduslik ja finantsseisund või tehniline ja kutsealane pädevus ei vasta hankija hanketeates esitatud tingimustele.
2. RHS § 39 lg 3 kohaldatakse muuhulgas juhul, kui pakkuja ei ole hiljemalt hankelepingu sõlmimise ajaks andnud hankijale hanketeate kvalifitseerimistingimustes nimetatud tagatist.
3. Pakkuja hankemenetlusest kõrvaldamise, kvalifitseerimise või kvalifitseerimata jätmise kohta teeb hankija sellekohase põhjendatud kirjaliku otsuse ning teavitab sellest pakkujat vastavalt hankedokumentide punktis 12 sätestatule. Kvalifitseerimata jäetud pakkuja (ühispakkujad) ei osale edasises hankemenetluses.
4. Ühispakkujate puhul kohaldatakse RHS § 40 lg 4 ja § 41 lg 7 sätteid.
5. Hankija kontrollib eduka pakkumuse esitanud pakkujal maksuvõla puudumist ka enne hankelepingu sõlmimist. Juhul, kui ilmneb, et pakkujal on hankija määratud päeval maksuvõlg, ei sõlmi hankija selle isikuga hankelepingut ja kõrvaldab ta hankemenetlusest. Hankija määrab maksuvõla puudumise kohta tõendi esitamise kuupäevaks päeva, mis jääb ajavahemikku 1. (esimesest) päevast kuni 20. (kahekümnenda) päevani arvates kuupäevast, mil hankija on edastanud teate pakkumuse edukaks tunnistamise otsuse kohta. Täpse kuupäeva teatab hankija pakkujale, kelle pakkumus on tunnistatud edukaks, koos teatega pakkumuse edukaks tunnistamise kohta. Maksuvõla olemasolul kõrvaldab hankija pakkuja hankemenetlusest.
Info ja dokumendid: E-riigihangete keskkond.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 19. veebruar 2013 kell 10:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 606 3400 info@rkas.ee
Tellija esindaja
Map-pin

Asukoht

Kastani 9
HAAPSALU, LÄÄNEMAA, Eesti
Kastani 9 HAAPSALU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Mööbel, sisustus
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 19. veebruar 2013
Tööde kestus 04. märts - 20. aprill 2013