Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Heaks kiidetud keskkonnamõju hindamise aruanne sadama väljaehitamiseks.

19. september 2016
Keskkonnaamet järelevalvajana teatab, et  on heaks kiitnud Merirahu sadama vee erikasutusloa taotluse keskkonnamõju hindamise (KMH) aruande.
AS Merirahu Sadam esitas Keskkonnaametile vee erikasutusloa taotluse Merirahu sadama ehitamiseks. Arendaja soovib välja ehitada Tallinna linnas Haabersti linnaosas Merirahu jahisadama 2 kinnistul (katastritunnus: 79406:609:0043) asuva Merirahu sadama. Sadama rajamiseks on kavandatud süvendustööd mahus kuni 36 400 m³ ning slipi ja kahe muuli rajamine, mille käigus uputatakse veekogusse tahkeid aineid mahus kuni 11 300 m³. 
KMH aruande ja selle heakskiitmise otsusega ning muude asjasse puutuvate materjalidega on võimalik tutvuda tööpäeviti tööaegadel Keskkonnaameti Türi kontoris (kontaktisik Ester Pindmaa, kontaktid leitavad ülalpool). Digitaalselt on heakskiitmise otsus, KMH aruanne ja teised asjassepuutuvad menetlusdokumendid kättesaadavad Keskkonnaameti dokumendiregistris aadressil http://dhs-adr-kea.envir.ee/Results.aspx?title=Merirahu+sadama&topOnly=1..
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 501 6020 info@merirahu.ee
Keskkonnamõjude hindamine
Briefcase
+372 656 3203 admin@ekonsult.ee
Map-pin

Asukoht

Merirahu
Haabersti linnaosa, TALLINN, Eesti
Merirahu Haabersti linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil