Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestatud osaliselt detailplaneering individuaalelamute rajamiseks. Planeeringuala 7,1 ha.

30. september 2021
Tõrva Vallavolikogu otsusega kehtestati osaliselt Valga 51a detailplaneering. Kehtestamata jäi planeering Järve puhkeala katastriüksuse osas. Kehtestatud planeeringuala suurus on ca 7,1 ha.
Valga 51a detailplaneering on algatatud Tõrva Linnavolikogu 15. juuni 2010. a otsusega nr 15. Detailplaneering näeb ette Valga tn 51a katastriüksuse jagamise, et moodustada 25 pereelamumaa krunti, kolm tee- ja tänavamaa krunti ja üks tehisveekogu krunt. Valga tänava äärsetele kruntidele pos 1 ‒ pos 4 ning kruntidele pos 5 – pos 7 on lubatud kuni 30% ulatuses ärimaa kõrvalfunktsioon. Pereelamumaa kruntidele lubatakse rajada kuni kolm 10 m kõrgust hoonet, maksimaalse ehitusaluse pinnaga kuni 400 m². Krundile pos 28 planeeritakse tehisveekogu. Määratud on haljastuse ja heakorrastuse, tehnovõrkude, juurdepääsude ja rajatiste põhimõttelised lahendused.
Kehtestatud detailplaneeringuga ja kehtestamise otsusega on võimalik tutvuda Tõrva Vallavalitsuses (Kevade 1, Tõrva linn) ning valla veebilehel (https://torva.kovtp.ee/et/valga-51a-osaline-detailplaneering-ii-2021-  ).
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Detailplaneerimine
Briefcase
aleksander.esse@gmail.com
Planeeringu algataja
Briefcase
+372 766 5310 torva@torva.ee
Map-pin

Asukoht

Valga 51a
TÕRVA, VALGAMAA, Eesti
Valga 51a TÕRVA, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Maa-ala 7,1 ha (planeeringuala)
Krunte/kinnistuid 25