Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Teostatakse viiekorruselise äripindadega korterelamu ehitust.

15. august 2013
Teostatakse viiekorruselise korterelamu ehitust.  Esimesele korrusele on projekteeritud äripinnad ja kolm korterit, lisaks tehnoruumid ja panipaigad korteritele. Teisest korrusest alates kuni viienda korruseni on kavandatud korterid.
Hoone on projekteeritud vaivundamendile. Karkassipostide all paiknevad vaiagrupid ning seinte all üksikvaiad. Koormused kantakse hoone konstruktsioonidelt vaiadele rostvärkide kaudu, mis koos keldriparkla põrandaplaadiga ja keldri välisseintega moodustavad veetiheda kessooni.
Keldrikorruse piirdetarindid, sh rostvärke ühendav põrandaplaat ning keldri välisseinad ja kandvad siseseinad on monoliitsest raudbetoonist, samuti ka keldriparkla väljasõidupandus.
Maapealsete korruste kandekonstruktsioonid on monteeritavatest raudbetoonelementidest. Välisseinaelemendid on kolmekihilised raudbetoonpaneelid, kandvad siseseinad on ühekihilised monteeritavad raudbetoonpaneelid, vahelagedes kasutatakse monteeritavaid õõnespaneele.
Korterite siseseinad on õhukeseseinalistel terasprofiilidel kipsvaheseinad, märgade ruumide seinad on kergplokkidest. Kortereid eraldavad seinad on monteeritavatest raudbetoonpaneelidest.
Korterite eluruumide siseseinad ja laed värvitakse. Tualettruumide ja vannitubade seinad kaetakse keraamiliste plaatidega. Põranda kattematerjalidena kasutatakse eluruumides laudparketti ning abiruumides keraamilist plaati. Siseuksed on spoonviimistlusega manteluksed.
Hoone küte on lahendatud veepõrandakütte baasil.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Projekteerimine
Briefcase
+372 6558420,6558423, +372 503 4630 pyldme@pyldme.ee
Tellija
Briefcase
+372 680 5400 merko@merko.ee
Peatöövõtt
Briefcase
+372 680 5105 merko@merko.ee
Map-pin

Asukoht

Tedre 55
TALLINN, Eesti
Tedre 55 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Maa-ala 1,85 ha
Korruseid 5
Pindala netopind 5604,5 m²
Kortereid 47
Tööde lõpp 2014