Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Teostatakse 8-korruselise korterelamu ehitust. Elamu valmib sügisel 2014.

21. aprill 2014
Astangu 19 uusarendus paikneb Haabersti roheluses, Harku järve ja Väike-Õismäe ühenduskohas ning koosneb kolmest 8-korruselisest korterelamust.
Ehitusjärgus on koerterelamu Asnangu 19/2.  Ristküliku kujulise põhiplaaniga hooned on 8-korruselised. Vertikaalseteks kandetarinditeks on monteeritavast raudbetoonist elemendid ja horisontaalseteks kandetarinditeks raudbetoonist eelpingestatud õõnespaneelid. Hoone üldstabiilsus tagatakse monteeritavatest õõnespaneelidest vahelagede ja kandvate seinte kaudu. Hooned on projekteeritud vaivundamendile.
Rõdud on metallkonstruktsioonist ja varustatud sadevee ärajuhtimise süsteemiga. Sisetrepid on projekteeritud raudbetoonist monteeritavate elementidena. Kahes suures majas on 2 lifti, väikeses 1 lift. Liftid on keskmisest suuremad – 13 inimest/1000 kg.
Võimalik on valida kolme siseviimistluspaketi vahel, mis erinevad üksteisest kasutatavate värvide, parketi toonide ja keraamiliste plaatide valiku poolest. Iga paketi puhul on seinad ja laed värvitud. Eluruumides katab põrandaid tammespooniga laminaatparkett. Vannitoas on keraamilised plaadid ja elektripõrandaküte.
Korteritel on metallist turvalukuga välisuks, siseuksed on valged puitkiudplaadist uksed. Hoone välisuksed on fonolukuga varustatud klaasiga profiiluksed.
Aknad on kahekordsed PVC aknad. Aknalauad on MDF plaadist.

Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Arendaja
Briefcase
+372 666 0620 info@metropoliehitus.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 50 77 115, +372 6890727 tormi@hot.ee
Peatöövõtt
Briefcase
+372 665 2100 yit@yit.ee
Map-pin

Asukoht

Astangu 19/2
TALLINN, Eesti
Astangu 19/2 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil