Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange koostootmisjaama biogaasi osa tehnoloogiliste seadmete, torustike, elektri- ja automaatika kaabelduse ning automaatikaseadmete paigalduseks. Pakkumuste tähtaeg 26.01.2012.

06. jaanuar 2012
Aravete Biogaas OÜ kuulutas välja hanke "Aravete biojäätmetel põhineva soojus- ja elektrienergia koostootmisjaama biogaasi osa tehnoloogiliste seadmete, torustike, elektri- ja automaatika kaabelduse ning automaatikaseadmete paigaldus". Hankele oodatakse osalema energeetilise-, tööstusliku-, keskkonnakaitselise- või põllumajandusliku iseloomuga ehitusobjektide installatsioonitööde rajamise kogemust omavaid ettevõtteid.
Hankel osalemiseks esitada allkirjastatud sooviavaldus, konfidentsiaalsuskokkulepe ning referentside nimekiri, mis peab sisaldama viimase 5 aasta jooksul teostatud vähemalt 3 samalaadset ehitus- või paigaldustööd summas mitte vähem kui 150 000 eurot objekti kohta. Samalaadseks ehitus- või paigaldustööks loetakse tööd, mis on teostatud energeetilise-, tööstusliku-, keskkonnakaitselise- või põllumajandusliku iseloomuga objektile. Eelnevalt nimetatud dokumendid tuleb esitada hiljemalt 16.01.2012 järgmistel kontaktidel: fax  618 1776 või e-post: info@balticbiogas.ee, misjärel väljastatakse hankedokumendid hankemenetluses osalemisest huvitatud isikutele ühe tööpäeva jooksul sooviavaldusel märgitud e-maili aadressil.
Pakkumused palume esitada hiljemalt 26. jaanuariks 2012.
Aravete biojäätmetel põhinevat soojus- ja elektrienergia koostootmisjaama valmimist finantseerib läbi Keskkonnainvesteeringute Keskuse Euroopa Regionaalarengu Fond.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Aravete Biogaas OÜ, Aravete, Järva vald
+372 383 2387 info@balticenergy.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 674 4000 sweco@sweco.ee
Map-pin

Asukoht

Aravete, Järva vald, JÄRVAMAA, Eesti
 Aravete, Järva vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 26. jaanuar 2012
Dokumentide väljastamine 16. jaanuar 2012