Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Alustatud ridaelamu ja kortermaja ehitustöödega. Tööde lõpp novembris 2021.

30. november 2020
Hansu tn 1//3, kinnistule on projekteeritud 2 hoonet. Kinnistu põhjaküljele on ette nähtud kahekorruseline ridaelamu aadressiga Hansu tn 3, lõunaküljele-kolmekorruseline korterelamu aadressiga Hansu tn 1. DelMar Residence rida- ja korterelamubokse iseloomustab silmapaistev arhitektuur ning põhjamaade disain. Hoonete elukorruste plaanilahendus on selline, et igal ridaelamul ja korteril oleksid aknad mitmesse külge. Mõlemad hooned on B-energiaklassiga – kaasaegne keskkütte süsteem, soojustagastusega ventilatsiooni agregaat ning soojapidavad konstruktsioonid tagavad elamutele madalad energiakulutused.
Kortermaja on 3-korruseline 6-korteriga privaatne elamu. Kortereid on kahe-, kolme- ja neljatoalised. Funktsionaalsus, moderne disain, kvaliteetsed materjalid, maast laeni aknad, rõdu, merevaade, suured panipaigad ning jalgratta hoiuruum. Penthouse korteritel on katuse terrassid. Esimese korruse korteritel on projekteeritud terrass. Igal teise ja kolmanda korruse korteril on olemas rõdu. Maja trepikoda avaneb kesksesse sisehoovi.
Ridaelamud on kahekorruselised ja kokku on neid 9 boksi. Ridaelamu boksid on planeeringult sarnased, vaid igal boksil on olemas oma eripära. Esimesel korrusel on köök, avar elutuba, suur sauna puhkeruum. Teisele korrusele on kavandatud lisaks 3 või 4 magamistubadele ka ruumikas vannituba ning garderoob. Õues on igal boksil oma avar terrass, 2 parkimiskohta, väike aed ning ühine ala. Terrassi katteks kasutatakse pruuni tooniga sügavimmutatud terrassilauda.
Mõlema hoone tumehall fassaad on rikastatud valgete eenduvate osadega. Hoonete sisemine struktuur on projekteeritud vastavalt tellija ruumiprogrammile ja hoone orientatsioonile kinnistul.
Netopind: Hansu tn 1 korterelamu 537,6 m², Hansu tn 3 ridaelamu 1516,2 m².
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
jevgeni.grishin@gmail.com
Projekteerimine
Briefcase
+372 58044719 info@standup.ee
Peatöövõtt
Briefcase
7352266 info@ehitustrust.ee
Map-pin

Asukoht

Hansu 1, 3
Haabersti linnaosa, TALLINN, Eesti
Hansu 1, 3 Haabersti linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Hooneid/rajatisi 2
Tööde kestus november 2020 – november 2021