Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange käbikuivati seadmete ostmiseks ja paigaldamiseks.

09. aprill 2010
Riigimetsa Majandamise Keskus kuulutab välja avatud hanke Kullenga käbikuivati seadmete ostmiseks ja paigalduseks.
Hangitakse tervikliku tehnoloogilise lahendusena seadmed okaspuu (hariliku kuuse ja hariliku männi) käbide kuivatamiseks ja seemnete puhastamiseks koos seadmete tarnimisega, paigaldamisega ja seadistamistöödega Lääne-Virumaal Tamsalu vallas Porkuni külas RMK Kullenga taimlas.
Tööde teostamise aeg on 30. juuni kuni 15. november 2010.
Nõutavad tagatised ja garantiid:
Pakkuja peab esitama riigihangete seaduse § 34 kohase pakkumuse tagatise summas 20 000 EEK kas vastava summa deponeerimisena hankija arvelduskontole 10002021370008 SEB pangas (makse selgitus: "Pakkumuse tagatis riigihankes [viitenumber] pakkuja [pakkuja nimi] eest"), panga viitenumber 4000004565, või võlaõigusseaduse §-le 155 vastava krediidi- või finantseerimisasutuse või kindlustusandja tagasivõtmatu ja tingimusteta garantiina pakkuja poolt hankemenetluse käigus kohustuste täitmata jätmisega tekitatud kahjude täieliku või osalise hüvitamise tagamiseks. Krediidi- või finantseerimisasutuse või kindlustusandja garantiina esitatud pakkumuse tagatise tõendusdokumendist (garantiikirjast) peab nähtuma, et tagatis antakse Riigimetsa Majandamise Keskusele esitamiseks (võlausaldajaks on Riigimetsa Majandamise Keskus), tagatis on tagasivõtmatu ja tingimusteta ning et garantii andja on kohustatud tegema väljamakse kuni tagatise summa ulatuses Riigimetsa Majandamise Keskuse esimesel nõudel peale tagatise esitanud pakkuja kõrvaldamist hankemenetlusest või peale seda, kui tagatise esitanud pakkuja võtab oma hankemenetluses esitatud pakkumuse selle jõusoleku tähtaja jooksul tagasi. Tagatis peab olema antud kehtivusega vähemalt riigihankes pakkumuste jõusoleku tähtaja lõpuni. Pakkumuse tagatis jääb hankijale või hankijal tekib õigus see realiseerida riigihangete seaduse §-s 34 sätestatud juhtudel.
Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse nõuete miinimumtase:
Pakkuja peab omama vähemalt kolmel viimasel lõppenud majandusaastal okaspuukäbide kuivatusmasinate ja okaspuuseemnete puhastusmasinate tootmise ja / või müügi kogemust.
Pakkuja peab iseseisvalt või oma allhankija kaudu omama vähemalt viimasel lõppenud majandusaastal kogemust müüdavate okaspuukäbide kuivatusmasinate ja okaspuuseemnete puhastusmasinate või muude olemuselt samalaadsete tööstusseadmete paigaldamisel.
Info ja dokumendid: RMK riigihangete osakond, Karin Hõrrak, tel: 676 7381, faks: 676 7510, e-post: hanked@rmk.ee.
Pakkumused esitada hiljemalt 10. juuni 2010 kell 11:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Riigimetsa Majandamise Keskus , Sagadi, Haljala vald
+372 676 7500 rmk@rmk.ee
Map-pin

Asukoht

Kullenga, Tapa vald, LÄÄNE-VIRUMAA, Eesti
 Kullenga, Tapa vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Seadmete tarnimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 10. juuni 2010
Tööde kestus 30. juuni - 15. november 2010