Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange ekspositsioonihoone, väliõppeklassi ja laboriklassi ehitustöödele. Pakkumuste tähtaeg 30.03.2012.

23. märts 2012
Pühalepa Vallavalitsus kuulutab välja hanke Kivimikeskuse ekspositsioonihoone, väliõppeklassi ja laboriklassi ehitustöödele. Hanke lühikirjeldus: kivimite ekspositsioonihoone koos väliõppeklassiga väljaehitamine Soera kinnistul. Ekspositsioonihoone on rookatusega palkehitis, mille jätkuks on väliõppeklass ekspositsioonihoonega ühe katuse all oleva katusealusena. Ekspositsioonihoonel on kaks erinevatest kivimitest valmistatavat seinaosa. Kivimitest seinaosad sisaldavad ülevaadet Hiiumaa geoloogilisest minevikust ja pärast jääaegsete maastike elementidest. Üks seinaosa koosneb Hiiumaal esinevatest settekivimitest koos lubjakivides leiduvate kivististega. Teine kivisein on müüritis tarde- ja moondekivimitest. Kiviseinte lõplik kujundus ja sisuline osa selgub alles ehitamise käigus. Kivimite ekspositsiooniseinad on autoriõiguse objektiks. Pühalepa vald on autorilt ära ostnud idee kasutusõiguse, kuid objekti reaalne koostamise, kujundamise õigus ja kohustus kuulub autorile. Seda eelkõige sellepärast, et tegemist on objektiga (looduslikud materjalid), mida ei ole võimalik täpselt ette planeerida (vajalikke detaile ei ole kuskilt osta ). Seega, nende ekspositsiooniseinte väljaehitamise lahutamatuks osaks on geoloogilisi teadmisi nõudvad ettevalmistustööd. Ehituse ettevalmistustööde hulka kuulub autoril koos geoloogiliste teadmistega eksperdiga kivide ja kivimite väljavalik, koondamine ja ehitusplatsile transportimine. Kõik kivimid peavad olema Hiiumaa päritoluga. Eelnevalt väljavalitud ja ehitusobjektile koondatud kivimite paigaldamine seina toimub koostöös müüritise ehitaja ja kivimite seinte ideeautoriga.
Laboriklassi rekonstrueerimistööd Palade Põhikooliga samas hoones. Keskkonnaharidusliku õppelabori ja õppeklassi koos abiruumidega väljaehitamine koos ventilatsiooni, veevarustuse ja kanalisatsiooni ning tugevvoolupaigaldistega.
Tööde teostamisel arvestada Perioodi 2007-2013 struktuuritoetuse seaduses sätestatud tingimustega ja Hankija poolsetest ja/või õigusaktidest tulenevatest nõuetest.
Üldkogus:
 Kivimite ekspositsioonihoone koos väliõppeklassiga ehitustööd on teostatud vastavalt põhiprojektile ja hankedokumentide tehnilise kirjeldusega ette nähtud mahus , hoonele on ehitatud vundamendid, välisseinad, katus, lagi, avatäited, põrandad, käesoleva tehnilise kirjeldusega määratud hoonega konstruktiivse osana seotud sisustus, projektiga ette nähtud vajalikus mahus elektripaigaldised, sise-ja välisviimistlus, rajatud tuletõrje veevõtu koht, välikäimla ning korendusaed. Kivimikeskuse hoone koos väliõppeklassiga ümbrus on haljastatud. Kivimikeskuse hoonele koos väliõppeklassiga võib välja anda kasutusloa.
Loodushariduskeskuse laboriklassi koos õppeklassi ja teiste abiruumidega ehitustööd on teostatud vastavalt põhiprojektile hankedokumentide tehnilises kirjeldusesette nähtud mahus. Laboriklassile koos õppeklassiga ja teiste abiruumidega võib välja anda kasutusloa.
LISATEAVE:
Hankedokumentide väljavõtu soov edastatakse elektronposti aadressile: valitsus@pyhalepa.hiiumaa.ee
Vajadusel peab hankija pakkujatega läbirääkimisi. Läbirääkimiste tingimused kajastatud hankedokumentides.
Pakkumuste esitamise tähtaeg on  30. märts 2012 kell 16:00. Kontaktisik Katrin Paat, telefon 463 840, Faks: 463 6848, e-post: valitsus@pyhalepa.hiiumaa.ee
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Pühalepa Osavalla Valitsus , Tempa, Hiiumaa vald
+372 463 6840
Projekteerimine
Briefcase
DAGOpen OÜ, KÄRDLA, Hiiumaa vald
+372 5229032, (+372) 46 32 019 dagopen@dagopen.ee
Map-pin

Asukoht

Palade, Hiiumaa vald, HIIUMAA, Eesti
 Palade, Hiiumaa vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Tööde kestus 9. aprill - 20. oktoober 2012
Esitamise tähtaeg 30. märts 2012