Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Ühisplaneeringu ning planeeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalik väljapanek.

01. veebruar 2011
Kuressaare Linnavalitsus ja Kaarma vallavalitsus teatavad, et on vastu võetud Kuressaare linna ja Kaarma valla kontaktvööndi ühisplaneering. Ajavahemikus 11.02.-11.03.2011 toimub ühisplaneeringu ning planeeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalik väljapanek, mille jooksul on igaühel võimalik tutvuda planeeringu materjalide ja KSH aruandega ning esitada nende kohta ettepanekuid ja vastuväiteid. Materjalidega on võimalik tutvuda:
- Kuressaare linna ja Kaarma valla veebis - www.kuressaare.ee, kodukoht.kuressaare.ee, www.kaarma.ee
- Kuressaaare Linnavalitsuse esimese korruse fuajee infostendil; Kaarma vallavalitsuses sekretäri infolauas, Kultuurikeskuse (Tallinna tn 6) fuajees.
Ühisplaneeringu lahenduse ning KSH aruande kohta on võimalik esitada ettepanekuid ja vastuväited kirjalikult kuni 11. märtsini 2011 Kuressaare Linnavalitsusele  või Kaarma Vallavalitsusele.
Ühisplaneeringu ja KSH aruande avalik arutelu toimub 4. aprillil 2011 kell 16.00 Kuressaare Linnavalitsuse teise korruse saalis. Ühisplaneering hõlmab Kuressaare linna ja sellega külgnevad alad Saaremaa lõunarannikul Kaarma valla territooriumil: Kasti küla, Keskranna küla, Kudjape alevik, Laheküla küla, Lilbi küla, Muratsi küla, Mõisaküla küla, Mändjala küla, Nasva alevik, Praakli küla, Sikassaare küla, Unimäe küla, Upa küla, Vaivere küla, Vatsküla küla, ning Kuressaare linn.  Ühisplaneeringu põhieesmärk on piirkonna ruumiliste arengusuundade määratlemine, võttes aluseks olemasolevate ja perspektiivsete ressursside parima kasutusviisi administratiivpiiridest lähtumata. Täpsemalt määratletakse planeeringuga maakasutus- ja ehitustingimused Kuressaare linna ja Kaarma valla kontaktvööndi alal, samuti lahendatakse muud planeerimisseadusest tulenevad üldplaneeringuga lahendatavad küsimused. Planeering määratleb maakasutuse põhimõtted maa juhtotstarvete kaupa, sealhulgas alad, kus ehitustegevus on üldjuhul välistatud. Olulist negatiivset keskkonnamõju või piiriülest keskkonnamõju ühisplaneeringu elluviimine kaasa ei too.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Planeeringu tellija
Briefcase
+372 455 0500 linn@kuressaare.ee
Planeeringu tellija
Briefcase
+372 452 0450 vald@laanesaare.ee
Keskkonnamõjude hindamine
Briefcase
+372 740 9800 hendrikson@hendrikson.ee
Briefcase
Consultare OÜ, KURESSAARE
+372 52 80 387
Map-pin

Asukoht

SAAREMAA, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala 10 520 ha