Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Üleriigilise planeeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise programmi avalik väljapanek ja avalik arutelu.

25. oktoober 2011
Üleriigilise planeeringu "Eesti 2030+" keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalik väljapanek ja avalik arutelu. Üleriigiline planeering "Eesti 2030+" on pikaajaline strateegiline kava, mille eesmärgiks on Eesti ruumilise arengu suunamine. Üleriigiline planeering koostatakse kogu riigi territooriumi kohta ja selles määratletakse riigi kestliku ja tasakaalustatud ruumilise arengu põhimõtted ja suundumused. Planeeringu sisuks on seada ruumilised alused asustuse, üleriigiliste ja rahvusvaheliste transpordivõrkude ja tehniliste taristute arengu suunamiseks, arvestades keskkonna eripärasid. Peamine arengueesmärk üleriigilises planeeringus on tagada elamisvõimalused igas Eesti paigas ja kogu riigi territooriumil, milleks tuleb luua vajalikud tingimused - kvaliteetne elukeskkond, head liikumisvõimalused ning varustatus elutähtsate võrkudega.
Keskkonnamõju strateegilise hindamise eesmärk on üleriigilise planeeringu koostamisel keskkonnatingimustega arvestamine, edendades seeläbi tasakaalustatud ja säästvat arengut. Üleriigilise planeeringu kehtestamisega ei kaasne piiriülest olulist keskkonnamõju.
Üleriigilise planeeringu "Eesti 2030+" algataja ja kehtestaja on Vabariigi Valitsus (aadress Rahukohtu 3, 15161 Tallinn) ning koostamise korraldaja ja koostaja on Siseministeerium (aadress Pikk 61, 15065 Tallinn).
Üleriigilise planeeringu "Eesti 2030+" materjalidega ja keskkonnamõju strateegilise hindamise aruandega on avaliku väljapaneku vältel võimalik tutvuda üleriigilise planeeringu kodulehel www.eesti2030.ee.
Üleriigilise planeeringu "Eesti 2030+" keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalik väljapanek toimub ajavahemikul 25. oktoober - 17. november 2011 Siseministeeriumis (kontaktisik Maila Kuusik), Pikk 61, Tallinn ja Siseministeeriumi üleriigilise planeeringu kodulehel aadressiga www.eesti2030.ee.
Keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande kohta on võimalik teha ettepanekuid, esitada vastuväiteid ja küsimusi e-posti aadressil info@siseministeerium.ee või aadressil Pikk 61, 15061 Tallinn kuni 17. novembrini 2011. Üleriigilise planeeringu "Eesti 2030+" keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalik arutelu toimub 21. novembril 2011 kell 16.00 Siseministeeriumis, aadressil Pikk 61, Tallinn.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 612 5008 sisemin@sisemin.gov.ee
Projektijuhtimine
Briefcase
Head OÜ, Viimsi, Viimsi vald
+372 508 3906 info@headandlead.com
Map-pin

Asukoht

MITU MAAKONDA, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil