Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange tänavavalgustuse laiendamiseks ja renoveerimiseks.

03. august 2010
Surju Vallavalitsus ootab pakkumisi Surju keskuse tänavavalgustuse laiendamiseks ja renoveerimiseks. Hanke nimetus: Surju keskuse tänavavalgustuse laiendamine ja renoveerimine.  Pakkumuse aluseks ELWO AS poolt koostatud töö nr EPO80510. Pakkumuses näidata ära tööde ja materjalide loetelu tabelites tööde maksumused ilma käibemaksuta, tabeli lõppu summa ilma käibemaksuta, käibemaks ja summa kokku koos käibemaksuga. Kui tööde mahtude ja materjalide tabelist on välja jäänud töid, mis on vajalikud projekti elluviimiseks, siis tuua need eraldi välja tabeli lõpus.
Maksmise tingimused. Ettemaksu ei maksta. Tasutakse 14 kalendripäeva jooksul peale tööde üleandmis-vastuvõtu akti allkirjastamist. Pakkuja kinnitus, et teostatud tööde garantiiaeg on vähemalt 2 aastat.  Pakkumuses peab olema kirjas kellele esitatakse pakkumus (Surju Vallavalitsus), pakkumuse koostamise kuupäev, pakkumuse esitaja firma nimi koos kontaktandmetega, hinnapakkumuse koostaja nimi ja kontaktandmed. Pakkumuse pealkiri “Surju keskuse tänavavalgustuse laiendamine ja rekonstrueerimine”. Pakkumused peavad olema allkirjastatud. (E-posti teel digitaalselt). Tööde teostamise aeg august - september 2010
Pakkumus esitada hiljemalt 09. august 2010 , kas kirjalikult aadressil: Surju Vallavalitsus, Surju küla, 86401 Pärnu maakond või E-posti teel: surju@parnumaa.ee . digitaalselt allkirjastatult.
Pakkujale esitatavad nõuded
1.Pakkuja kirjalik kinnitus
1.1 Riigihangete seaduse § 38 lõike 1 punktides 1-3 nimetatud asjaolude puudumise kohta.
1.2. On täitnud kõik riiklike ja kohalike maksude tasumise kohustused ja on nõus järelpärimise teostamiseks Maksu- ja Tolliametile ja kohalikele omavalitsustele.
1.3 Viimase kolme aasta jooksul on täitnud nõuetekohaselt kõik hankelepingud
2. Kantud majandustegevuse registrisse
Hindamiskriteeriumid
1. Madalam hind (pakkumuse kogumaksumus koos käibemaksuga). Võrdse pakkumuse korral eelistatakse Pakkujat, kellel on töödele pakutud pikem garantiiaeg.
Pakkumuste jõusoleku aeg 60 kalendripäeva.
Muud tingimused
1. Hankijal on õigus küsida vajadusel Pakkujatelt täiendavat informatsiooni ja selgitusi pakkumuste kohta. (hinnad ebareaalsed jne) ja lükata tagasi põhjendamatult madala hinnaga pakkumine.
2. Kui edukas pakkuja ei sõlmi peale edukaks tunnistamist viie tööpäeva jooksul hankelepingut, on vallavalitsusel õigus sõlmida leping paremuselt järgmise pakkumuse teinud pakkujaga, kusjuures tööde teostamise aeg ei muutu.
3.Tööde alustamine kooskõlastada Eesti Energia AS.
Täiendavat informatsiooni saab ELWO AS osakonnajuhataja Enn Jaagorilt telefonil 5053815.


Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 446 0841 surju@parnumaa.ee
Map-pin

Asukoht

Surju, Saarde vald, PÄRNUMAA, Eesti
 Surju, Saarde vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 9. august 2010
Tööde kestus august-september 2010