Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange maa-ala ehitusgeodeetilise uurimistöö tellimiseks. Esitamise tähtaeg on 09.11.2010.

04. november 2010
Türi Vallavalitsus korraldab hanke Särevere alevikus Mäe tänava ääres asuva maa-ala ehitusgeodeetilise uurimistöö tellimiseks. Lähteülesandele (vt  “Tehnilised tingimused”) vastava ehitusgeodeetilise uurimistöö tegemise hinna ja tähtaja pakkumuse esitamise tähtpäev on 9. november 2010 kell 17.00. Pakkumus esitada Türi Vallavalitsusele kirjalikult aadressil Kohtu tänav 2, Türi 72210 või e-posti aadressil vallavalitsus@tyri.ee. Ümbrikule või e-kirja teemaväljale kirjutada märge “Geodeetiline uurimistöö Säreveres”.
Pakkumuses esitada:
1) pakkuja andmed (nimi, äriregistri kood, aadress, telefon, e-posti aadress, kinnitus registreeringu olemasolu kohta MTR–s tegevusalal “Ehitusgeodeetilised ja –geoloogilised uuringud”),
2) ehitusgeodeetilise uurimistöö tegemise hind,
3) ehitusgeodeetilise uurimistöö tegemise tähtaeg alates lepingu jõustumisest (nädalates),
4) pakkumuse jõusoleku tähtaeg.
Tehnilised tingimused:
Türi vallas Särevere alevikus Mäe tänava ääres asuva maa-ala ehitusgeodeetilise uurimistöö lähteülesanne.
1. Ehitusgeodeetilise uurimistöö tegemise eesmärgiks on saada vajalikke lähteandmeid Särevere lasteaia detailplaneeringu koostamiseks.
2. Uuritava maa-ala suurus on ligikaudu 23600 m², asukoht Türi vallas Särevere alevikus Mäe tänava äärne maa-ala (uuritava maa-ala piirid ja piirnevate hoonete mõõdistatavate välispiirete asukohad on tähistatud lisatud skeemil).
3. Uurimistöö tegemisel võtta aluseks majandus- ja kommunikatsiooniministri 27.08.2007 määruses nr 70 “Ehitusgeodeetiliste uurimistööde tegemise kord” (edaspidi määrus) sätestatud nõuded.
4. Uurimistöö käigus koostada maa-ala geodeetiline alusplaan ning koguda kõik andmed, mis on vajalikud määruse § 10 lõikes 1 nimetatud aruande kõigi osade esitamiseks.
5. Uurimistöö aruanne koostada vastavalt määruse § 10 lõikes 1 ja 3 esitatud nõuetele.
6. Geodeetilise uurimistöö käigus koostada geodeetiline alusplaani mõõtkavas 1:500.
7. Geodeetilise uurimistöö aruanne ja geodeetiline alusplaan esitada Türi Vallavalitsusele paberkandjal (1 eksemplar) ning digitaalselt .pdf ja .dwg formaadis

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 384 8200 vallavalitsus@tyri.ee
Map-pin

Asukoht

Mäe
Särevere, Türi vald, JÄRVAMAA, Eesti
Mäe Särevere, Türi vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 9. november 2010