Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Ideekonkursil arhitektuurse ja insenertehnilise projekti koostamiseks puhke- ja laste mängualale on muudetud tähtaega: 16. veebruar. Pingid, mänguelemendid ja 5-7 lõvist koosnev skulptuuride grupp.

01. detsember 2010
MUUDETUD PAKKUMUSTE TÄHTAEGA!
Narva Linnavalitsuse Arhitektuuri- ja Linnaplaneerimise Amet kuulutab välja avatud ideekonkursi lõvide projekteerimiseks Rootsi terrassil.
Narva Linnavalitsus valmistub Narva jõeäärse promenaadi rekonstrueerimiseks. Selleks on koostamisel arhitektuurne ja insenertehniline projekt. Projekti raames on promenaadile kavandatud tsoon, mis kannab Rootsi terrassi nime. Nii antud tsooni kui skulptuuride rühma idee lähtub ühest Narva viimaste aastate sümbolist - Rootsi Lõvist. Rootsi terrass on kavandatud puhke- ja laste mängualaks. Sinna on plaanitud pingid, laste mänguelemendid ja 5-7 lõvist koosnev skulptuuride grupp, millele lisaks esteetilisele väärtusele on kavandatud ka tarbimisväärtus - need peaks saama laste mänguväljaku osaks. Mis tähendab, et nad peaksid olema sobivad lastele ronimiseks-turnimiseks. Skulptuurid on ümbritsetud mänguväljakute tartaankattega juhuks, kui keegi kuju pealt alla peaks kukkuma.
Žürii valib konkursi võitjad välja järgmistest kriteeriumitest lähtudes: esteetiline tase ja terviklikkus; sobivus konkreetsesse asukohta linnaruumis; sobivus promenaadi projektiga; sobivus lastele ronimiseks; skulptuuride teostuse hind.
26.02.2010 Vabariigi Valitsuse korraldusega nr 64 on "Narva kaldapealse promenaadi ehitamine" projekt kantud meetme "Linnaliste piirkondade arendamine" linnaliste omavalitsusüksuste investeeringute kava eelistusnimekirja.
Info ja dokumendid: Narva Linnavalitsuse Arhitektuuri- ja Linnaplaneerimise Amet, Rene Zorin, tel: 359 9253, e-post: rene.zorin@narvaplan.ee.
Pakkumused esitada hiljemalt 16. veebruar 2011 kell 12:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 359 9050 info@narvaplan.ee
Map-pin

Asukoht

NARVA, IDA-VIRUMAA, Eesti
 NARVA, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Arhitekt
  • Projekteerimine
  • Planeerimine
  • Mängu- ja spordiväljakud
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 16. veebruar 2011