Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Keskkonnastrateegia aastani 2030.

23. märts 2011
Tallinna Linnavalitsus jättis algatamata Tallinna keskkonnastrateegia aastani 2030 keskkonnamõju strateegilise hindamise, sest keskkonnastrateegiaga ei kavandata eeldatavalt olulise keskkonnamõjuga tegevusi, vaid esitatakse tegevussuunad säästlikuks keskkonnakasutuseks. Tallinna keskkonnastrateegia on linna keskkonna kujunemise pikaajalist tulevikku kavandav kontseptuaalne alusdokument, mis määratleb linna jätkusuutliku arengu visiooni, prioriteetsed strateegilised eesmärgid ning vajalikud tegevussuunad, tagamaks inimesi rahuldav elukeskkond ja majanduse arenguks vajalikud ressursid looduskeskkonda oluliselt kahjustamata ning looduslikku mitmekesisust säilitades.
Keskkonnastrateegia koostamise korraldaja ja koostaja on Tallinna Keskkonnaamet ning arengukava võtab vastu Tallinna Linnavolikogu.
Keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata jätmise otsusega saab tutvuda Tallinna Keskkonnaametis, Harju tn 13, esmaspäeviti kell 14.00-18.00 ja neljapäeviti kell 9.00-12.00 ning Tallinna õigusaktide registris aadressil https://oigusaktid.tallinn.ee.

Objektiga seotud ettevõtted

Keskkonnamõjude hindamine
Briefcase
+372 640 4572 keskkonnaamet@tallinnlv.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil