Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange bussiootepaviljonide aluste ehitamiseks ja paviljonide paigaldamiseks. Pakkumuste tähtaeg 04.05.2011.

13. aprill 2011
Tahkuranna Vallavalitsus kuulutab välja hanke bussiootepaviljonide aluste ehitamiseks ja paviljonide paigaldamiseks. Ehitusobjektideks on Siimu bussipeatusesse bussiootepaviljonile aluse ehitamine ja paviljoni paigaldamine, Võiste bussipeatusesse bussiootepaviljonile aluse ehitamine ja paviljoni paigaldamine, Tahkuranna bussipeatusesse bussiootepaviljonile aluse ehitamine ja paviljoni paigaldamine, ning Tahkuranna bussipeatusest paviljoni lammutamine, aluse ehitamine ja uue paigaldamine.
Bussipaviljoni paigaldamine Siimu bussipeatusesse Uulu suunale. Vajalik ehitada ca 20 m²  suurune alus (liiv/kuss/killustik) ja katta see asfaltiga (6 cm kiht TAB 8). Paviljoni alus tuleb rajada sõiduteest kõrgemale (äärekiviga). Paviljon tuleb paigaldada vastavalt Maanteeameti Lääne Regiooni kooskõlastusele (lisa. 1.) ja nii, et alus ei satuks naaberkinnistul asuvale veetrassile. Seejärel tuua Uulus asuvalt platsilt bussiootepaviljon ja paigaldada ning kinnitada see sinna nii, et puit otse asfaldile ei toetuks. Vajadusel tuleb rajada sõiduteele laiendus nn. bussitasku.
Bussipaviljoni paigaldamine Võiste bussipeatusesse Pärnu suunale. Vajalik ehitada ca 20 m² suurune alus (liiv/kuss/killustik) ja katta see asfaltiga (6 cm kiht TAB 8). Alus tuleb ehitada samale tasapinnale ooteplatvormiga. Paviljon tuleb paigaldada vastavalt Maanteeameti Lääne Regiooni kooskõlastusele (lisa. 2.). Seejärel tuua Uulus asuvalt platsilt bussiootepaviljon ja paigaldada ning kinnitada see sinna nii, et puit otse asfaldile ei toetuks.
Bussipaviljoni paigaldamine Tahkuranna bussipeatusesse Pärnu suunale. Vajalik ehitada ca 20 m² suurune alus (liiv/kuss/killustik) ja katta see asfaltiga (6 cm kiht TAB 8). Alus tuleb ehitada samale tasapinnale ooteplatvormiga. Paviljon tuleb paigaldada vastavalt Maanteeameti Lääne Regiooni kooskõlastusele (lisa. 2.). Seejärel tuua Uulus asuvalt platsilt bussiootepaviljon ja paigaldada ning kinnitada see sinna nii, et puit otse asfaldile ei toetuks.
Bussipaviljoni paigaldamine Tahkuranna bussipeatusesse Ikla suunale. Lammutada ja utiliseerida olemasolev paviljon ja kividest alus. Vajalik ehitada ca 20 m² suurune alus (liiv/kuss/killustik) ja katta see asfaltiga (6 cm kiht TAB 8). Alus tuleb ehitada samale tasapinnale ooteplatvormiga. Paviljon tuleb paigaldada vastavalt Maanteeameti Lääne Regiooni kooskõlastusele (lisa. 2.). Seejärel tuua Uulus asuvalt platsilt bussiootepaviljon ja paigaldada ning kinnitada see sinna nii, et puit otse asfaldile ei toetuks.
Pakkumine esitada hiljemalt 04.05.2010. a kell 14.00 vallavalitsuse kantseleisse. Ümbrik  varustada märgusõnaga „Pakkumine” ning pakkuja nime ja objektide nimetustega. Kõik küsimused pakkumise kutse sisu kohta esitada kirjalikult hiljemalt 7 (seitse) päeva ennem pakkumiste avamise kuupäeva posti teel aadressil Tahkuranna Vallavalitsus, Uulu küla 86502 Tahkuranna vald Pärnumaa, e-posti teel tahkuranna@tahkuranna.ee või faksile 444 8891.
Kontakt isik on: Karel Tölp vallavanem 444 8890, 5667 3533.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Tahkuranna Vallavalitsus , Uulu, Häädemeeste vald
+372 4448890 tahkuranna@tahkuranna.ee
Map-pin

Asukoht

Häädemeeste vald, PÄRNUMAA, Eesti
 Häädemeeste vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 4. mai 2011