Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hoonestusõiguse konkurss kinnistu (4 593 m²) õueala ja hoonete koormamiseks. Konkursitööde esitamise tähtaeg on 10. juuni 2011.

04. mai 2011
Muhu Vallavalitsus kuulutab välja Tõnise kinnistu hoonestusõiguse konkursi. Konkursi eesmärgiks on välja selgitada lähtuvalt konkursi hindamiskriteeriumitest parim pakkumine Liiva küla Tõnise kinnistu (4 593 m²) õueala ja hoonete koormamiseks hoonestusõigusega (katastritunnus 47801:004:0339). Kinnistu hooneteks on pooleteistkordne puidust elamu, kivist tallihoone ja puukuur. Konkursi raames pakutava kinnistuosa kogupindala on 4 223 m². Kinnistu territooriumil asuv keldrihoone koos selle teenindusmaaga (kokku 370 m²) ei kuulu pakutavate hoonete hulka. Kinnistu hoonestusõigusega soovitakse tagada kinnistu väljaarendamine koos hoonestusega ning heaperemehelik ja jätkusuutlik kasutamine erinevate ettevõtlusalaste, hariduslike ja/või sotsiaalsete tegevuste läbiviimise otstarbel, mis avaldavad positiivset mõju Muhu valla arengule, kohalikule keskkonnale ja tagavad kinnistu arendamise kaudu tööhõive suurendamise Muhu vallas. Konkursi raames soovitakse leida ideeliselt ja kujunduslikult kõrgetasemeline, atraktiivne ja jätkusuutliku arengukontseptsiooniga lahendus. Hoonete ja õueala kujundamisel peab säilima ajalooline miljöö. Hooned ja õuealad võib jagada erinevate tegevusüksuste, ülesannete ja/või hoonete vahel. Pakkumises on aktsepteeritavad ka projektid, mis sisaldavad olemasolevate hoonete laiendus- ja/või lammutustöid (välja arvatud Kinnistu peahoone Kuivastu-Kuressaare maantee poolne välisfassaadi lammutus). Konkursil parimaks tunnistatud pakkujaga sõlmitakse hoonestusõiguse seadmise leping. Hoonestusõigus antakse Kinnistule 33 aastaks. Hoonestusõiguse seadmise lepinguga kaasneb Pakkujale aastatasu, mille alghinnaks on 215,4 eurot. Lisaks tekib investeerimiskohustus vähemalt viieks aastaks algsummaga 30 000 eurot. Aastatasu ja investeerimiskohustus on seotud Pakkuja poolt tehtud pakkumiste ja väljatöötatud äriplaaniga.
Konkurss algab 4. mai 2011. a. Konkursitööde esitamise tähtaeg on 10. juuni 2011.a. Konkursile esitatud pakkumiste kohta on moodustatud hindamiskomisjon, kes teeb oma lõpliku otsuse 5.07.2011. Konkursi tingimusi saab lugeda Muhu Valla veebilehelt www.muhu.ee/hoonestus. Täpsustavaid materjale ja infornatsiooni saab küsida teisipäevast-neljapäevani ajavahemikul 13:00-16:00 Muhu Vallamajas aadressil Muhu vald, Liiva küla (tel: +372 459 8107, mihkel.jyrisson@muhu.ee, Mihkel Jürisson).

Objektiga seotud ettevõtted

Pakkumise korraldaja
Briefcase
Muhu Vallavalitsus , Liiva, Muhu vald
+372 4548980 vald@muhu.ee
Map-pin

Asukoht

Liiva, Muhu vald, SAAREMAA, Eesti
 Liiva, Muhu vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 10. juuni 2011