Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange segurite ostmiseks. Pakkumiste tähtaeg 22.08.2011.

10. august 2011
Türi Vallavalitsus soovib asendada kõik RVP-sse paigaldatud segurid, reovees töötamiseks ettenähtud seguritega, 3 suuremat tüüpi (2 tk üheaegselt töös ja 1 reservis) ja 3 väiksemat tüüpi (2 tk üheaegselt töös ja 1 reservis)  .
Segurite parameetrid on:
Tüüp 1:
Võimsus 1,5 – 2 kW
Kandelatti mõõdud 60*60 mm
Vähemalt 2 aastane garantii
Tüüp 2:
Võimsus 2,8 – 3 kW
Kandelati mõõdud 60*60 mm
Vähemalt 2 aastane garantii
Kohapeal tuleb tutvuda segurite paigaldamis- ja töötingimustega ja esitada omapoolne pakkumus töökindlate segurite tarnimiseks, paigaldamiseks häälestamiseks.
1. Pakkumuses näidata:
1.1. Pakkuja nimi, registrikood
1.2. Pakkuja kontaktisik koos tema kontaktidega antud pakkumusele
1.3. Pakkuja MTR registreering, mis kinnitab tema pädevust antud tegevusalal tegutsemiseks
1.4. Pakutavate segurite valmistaja tehase poolt antud õigust kinnitav dokument tema esindamiseks segurite müümiseks, hooldamiseks/remondiks ja garantiialaseks esindamiseks.
1.5. Pakutavate segurite tehnilised andmed, valmistaja tehas, hoolduskirjeldus, ja tehniline informatsioon, mis võimaldab hankijal saada kinnitust, et pakutavad segurid sobivad ja on töökindlad meie oludes.
1.6. Pakkuja poolt teostatavate hooldus- ja remonditingimuste, sh vastavates töödes osaleva meeskonna kirjeldus, mis võimaldab hankijal saada kindlust, et kõik esinevad probleemid on operatiivselt kõrvaldatavad.
1.7. Tarneaeg hankelepingu sõlmimisest ning paigaldamise aeg (kui pikal perioodil on puhasti töö häiritud).
1.8. Võimalike ümberehituste ja –seadmestamise kirjeldus, kui olemasolevad segurid asendada pakutavate seguritega. Nende tööde olemasolul peavad need tööd ja nende maksumus sisaldama pakkumuse hinnas.
1.9. Pakkuja poolt Eestis paigaldatud analoogsete seadmete loetelu koos objektide, tegemise aja ning tellija ja tellija kontaktisiku koos tema kontaktidega äranäitamisega.
1.10. Segurite vahetusega seotud vajalike tööde ja tegevuste loetelu, mille tegemist ta eeldab puhasti operaatorilt.
Pakkumused esitada paberkandjal Türi Vallavalitsusesse Kohtu tn 2, Türi, või elektronposti aadressile enn.mager@tyri.ee (Türi Vallavalitsuse projektijuht Enn Mäger, tel 50 77 131 hiljemalt 22.08.2011 kell 10.00
Objektiga tutvumine ja kohapealne selgituste andmine: puhasti operaator OÜ Türi Vesi esindaja Jan Raudsepp, tel 5655098, jan.raudsepp@tyri.ee


Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 384 8200 vallavalitsus@tyri.ee
Map-pin

Asukoht

TÜRI, JÄRVAMAA, Eesti
 TÜRI, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 22. august 2011