Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange liinikoridoride hoolduseks. Tähtaeg 18. märts.

18. veebruar 2016
Elektrilevi OÜ kuulutab välja vaäljakuulutamisega läbirääkimistega hanke Elektrilevi OÜ liinikoridoride hooldustööde teostamiseks.
1. Käesoleva hanke mahtu kuuluvad pakkumuse maksumus(t)e tabeli(te)s (osa 1 kuni osa 5) toodud liinikoridori hooldustööd järgmistes Elektrilevi OÜ (edaspidi Hankija) piirkondades:
1.1 Osa 1 - Räpina liinikoridori hoolduspiirkond;
1.2 Osa 2 - Kallaste ja Tartu maa liinikoridori hoolduspiirkond;
1.3 Osa 3 – Saaremaa liinikoridori hoolduspiirkond;
1.4 Osa 4 - Kose ja Aruküla liinikoridori hoolduspiirkond;
1.5 Osa 5 - Türi liinikoridori hoolduspiirkond;
Hanke hoolduspiirkondade kaart on hankedokumentide juures, fail nimega "Liinikoridori hoolduspiirkondade kaart".
2. Teostamisele kuuluva tööna kohustub edukas pakkuja tegema järgmist:
2.1 Liinikoridoride hooldustööde teostamine vastavalt Eesti Vabariigis kehtivatele õigusaktidele ja Hankija poolt kehtestatud nõuetele.
2.2 Puude langetamine, laasimine, järkamine, võsa raiumine ja okste kärpimine. Lõigatud sortimentide koondamine. Raiejäätmete koondamine vallidesse liinikoridori väliservadele või koristamine.
2.3 Kinnisasja omaniku Elektrilevi OÜ vormil (Maaomaniku teavituskirja vorm) ette teavitamine töö teostamisest ja kinnisasja omanikuga erinõuete kooskõlastamine langetatud puude järkamise ja kokku kogumise ning raiejäätmete käitlemise osas;
2.4 Kõikide tööks vajalike kirjalike lubade ja kooskõlastuste (sh omavalitsustelt, metsavaldajatelt, kinnisasja omanikelt, maakasutajatelt, Keskkonnaametilt) hankimine. Tööks vajalike metsateatiste hankimine;
2.5 Raiutud metsamaterjali kinnisasja omanikule või kinnistu kasutusõigust omavale isikule jätmine, v.a juhul, kui kinnistu omanik või kinnistu kasutusõigust omav isik lepib töövõtjaga kirjalikult kokku teisiti.
Töövõtuleping jõustub lepingu sõlmimisest. Lepingu alusel tellimusi hakatakse esitama alates 01. juunist 2016. a.
Tööde eest tasutakse ühikhindade alusel vastavalt Hankija poolt edastatud tellimustele.
Leping sõlmitakse kolmeks aastaks Hankija õigusega pikendada lepingut kahel korral ühe aasta võrra (3+1+1).
Ühe pakkujaga, sealhulgas ühispakkujate hulka kuuluva pakkujaga sõlmitakse leping(ud) mitte rohkem kui kolmele (3) hankeosale. Juhul kui pakkuja on esitanud madalaima kogumaksumusega pakkumuse rohkem kui kolmele hankeosale, on Hankijal õigus valida, millistes hankeosades ta vastava pakkujaga lepingu sõlmib, lähtudes kõikides hankeosades esitatud pakkumuste madalaimast kogumaksumusest tervikuna.
Hankija sõlmib iga riigihanke osa kohta eraldi töövõtulepingu.
Pakkumuse esitamiseks hankedokumentatsioon avaldatakse neile pakkujatele kes on Hankija poolt kvalifitseeritud.
Töövõtuleping sõlmitakse kolmeks aastaks Hankija õigusega pikendada lepingut kahel korral ühe aasta võrra (3+1+1).
Hange on jagatud osadeks ja indikatiivsed 5 aasta rahalised mahud on alljärgnevad:
Osa 1 - Kui pakkumine hõlmab Räpina liinikoridori hoolduspiirkonda – 250 000 EUR
Osa 2 - Kui pakkumine hõlmab Kallaste ja Tartu maa liinikoridori hoolduspiirkonda - 550 000 EUR
Osa 3 - Kui pakkumine hõlmab Saaremaa liinikoridori hoolduspiirkonda - 900 000 EUR
Osa 4 - Kui pakkumine hõlmab Kose ja Aruküla liinikoridori hoolduspiirkonda - 500 000 EUR
Osa 5 - Kui pakkumine hõlmab Türi liinikoridori hoolduspiirkonda - 350 000 EUR
Mahud on indikatiivse iseloomuga ja kajastavad Hankija eelmiste perioodide statistikat. Hankija ei ole lepingu täitmisel mahtudega seotud. Ühiktööde üksikasjalik nimekiri millele pakkumus esitatakse avaldatakse koos hankedokumentatsiooniga neile, kes on läbinud kvalifitseerimise.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 2 550 000 €.
Tööde kestus: 60 kuud.
Pakkuja peab esitama koos pakkumusega (NB! mitte koos taotlusega!) pakkumuse tagatise krediidi- või finantseerimisasutuse või kindlustusandja garantiina vastavalt hankedokumentidele lisatud vormile või deponeerima tagatissumma Elektrilevi OÜ arvelduskontole EE292200221025311485 Swedbankis iga osa kohta.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 18.03.2016 kell 13:00.
LISATEAVE
  Infoks:
1. Hanketeate sisu kohta saab Hankijalt küsida selgitusi, pöördudes Hankija poole riigihangete registri teabevahetuse töölehe kaudu. Eelduseks on Hankijale pakkuja kontaktandmete avaldamine, registreerudes riigihanke osalejaks. Küsimuste vastused saavad kõik hanke osalejad riigihangete registri kaudu.
2. Kui dokumentide esitaja puhul on tegemist pakkuja B-kaardil oleva allkirjaõigusliku isikuga, piisab ühest digitaalsest allkirjast kõigi esitatavate dokumentide puhul – süsteem nõuab dokumentide esitamisel digitaalallkirjastamist.
3. Teabevahetuse ja kvalifitseerimistingimuste töölehed muutuvad riigihangete registri kasutajatele nähtavaks siis, kui ollakse hankele registreerunud. Hankesse on võimalik registreeruda kasutajatel, kes tegutsevad registris pakkuja rollis. Kui registri kasutaja on
pakkuja nimel hankesse registreerunud, muutub süsteemis teabevahetuse tööleht aktiivseks ja selle kaudu saab hankesse puutuvaid küsimusi esitada.
4. Võõrkeelsetele dokumentidele kohustub taotleja/pakkuja lisama vandetõlgi poolt kinnitatud ametliku tõlke eesti keelde.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 715 4230 elektrilevi@elektrilevi.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Hooldustööd, koristustööd
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 18. märts 2016
Tööde kestus 60 kuud