Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Detailplaneeringu eskiislahendus linnuvaatluskeskuse koos konverentsiruumide ning nende teenindamiseks vajalike ruumide ning rajatiste kavandamiseks.

17. september 2012
Pivarootsi küla Uus-Meremäe/Simo kinnistute detailplaneeringu eskiisi ja KSH programmi avalik väljapanek toimub 20. september - 05. oktoober 2012 Hanila Vallavalitsuses. Avalik arutelu toimub 5. oktoobril algusega kell 11.00 Pivarootsi külas Uus-Meremäe külalistemajas.
Detailplaneeringu eesmärgiks on täpsustada ehitusõiguse ulatust olemasoleva ja uue hoonestuse osas. Tulenevalt piirkonna kõrgest looduskaitselisest kapatsiteedist on uute hoonete ja rajatiste rajamise juhteesmärk rahvusvahelise linnuvaatluskeskuse koos konverentsiruumide ning nende teenindamiseks vajalike ruumide ning rajatiste kavandamine.
Planeeritavad uusehitised on: Simo kinnistule suvila asemele külalistemaja-konverentsikeskus; Uus-Meremäe (end Uus-Kutsari) maaüksusele teenindava personali eluhoone koos kõrvalhoonega; 24m kõrgune linnuvaatlus-tulekahjuseire torn, lammaste varjualused 2tk; 2 paadikuuri; külaplats ühisürituste korraldamiseks, 2 meremärki ja muul faarvaatri kaitseks.
Ranna ehituskeeluvööndisse planeeritavale külaplatsile on kavandatud nn traditsiooniline sisu: tantsuplats, istepingid, lõkkeplats ja varjualune.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 56 90 9707 aive.kukk@kodiaros.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 6651 444 conarte@conarte.ee
Map-pin

Asukoht

Pivarootsi, Lääneranna vald, PÄRNUMAA, Eesti
 Pivarootsi, Lääneranna vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala ca 33 ha