Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestatud detailplaneering tootmishoonete ehitamiseks ning tuulegeneraatori püstitamiseks.

04. september 2018
Kehtestatud Rutikvere külas asuvate Rutikvere mõisa, Apteegi ja Keldri kinnistute ning lähiala detailplaneering. Detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on Rutikvere külas asuvatel Rutikvere mõisa, Keldri ja Apteegi kinnistutel maakasutuse sihtotstarvete muutmine, ehitusõiguse määramine tootmishoonete ehitamiseks ning tuulegeneraatori püstitamiseks.
Detailplaneering sisaldab ettepanekut muuta kehtivat Koigi valla üldplaneeringut detailplaneeringu ala ulatuses maakasutuse osas. Detailplaneeringuga tehakse ettepanek muuta Rutikvere mõisa kinnistu maakasutuse sihtotstarve maatulundusmaast ärimaaks 55%, tootmismaaks 40% ja üksikelamu maaks 5%. Apteegi kinnistu puhul on ettepanek muuta maatulundusmaa ärimaaks 50% ja keskkonda mittehäirivate tootmisehitiste maaks 50%. Keldri kinnistu puhul muuta maatulundusmaa ärimaaks.
Detailplaneering näeb ette lisanduva ehitusõiguse Rutikvere mõisa kinnistule kuni kahe uue hoone ja kahe uue abihoone ehitamiseks ning kinnistu lõunaosale tuulegeneraatori püstitamiseks. Teiste kinnistute osas ehitusõigust ei anta.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Lapavira OÜ, Pringi, Viimsi vald
+372 507 7500 lapavira@lapavira.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 652 8460 info@akan.ee
Keskkonnamõjude hindamine
Briefcase
+372 736 6676, 55 40 579, 50 39 010 info@alkranel.ee
Map-pin

Asukoht

Rutikvere
Järva vald, JÄRVAMAA, Eesti
Rutikvere Järva vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala maa-ala ca 14,81 ha