Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Lähiajal loodetakse alustada vee- ja kanalisatsioonitorustike, tänavavalgustuse rekonstrueerimise, teekatete taastamistöödega. Tööd lõpetatakse 2015. aasta kevadel.

08. august 2014
Tänavu aprillis sõlmitud leping Mõigu asumi vee - ja kanalisatsioonitrassitorustike, tänavavalgustuse ja 2,8 kilomeetri ulatuses teede rekonstrueerimiseks võimaldas loota, et töödega alustatakse võimalikult kiiresti. Ehitustöödega alustamise eelduseks oli nii teede projekteerimise kui AS Elveso vee- ja sadeveetrasside ning AS Tallinna Küte soojatrasside projekteerimistööde edukas lõpetamine. Kuna projekteerimistöid ei saa teha saamata kinnistu omanikelt õigusi maakasutuseks, osutusid ehituseelses faasis paraku paljud küsimused keerulisemaks. Kuid tänase päeva seisuga on Rae vallavalitsuse ehitusosakond menetlemas Mõigu asumi rekonstrueerimistööde ehitusluba. Loodetavasti suudetakse mahulised ehitustööd ära teha sügiskuudel. Kindlasti peab olema kõik lõplikult valmis 2015 aasta kevadel.
Mõigu asumi trasside ja teede rekonstrueerimiseks vajalikud maade kasutusõigused on peagi täies ulatuses omandatud.  Valmis on õige pea ka vajalikud projektid töödega alustamiseks ning kui AS Elveso saab ehitusloa, saab töödega kohe alustada.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
ELVESO AS, Rae, Rae vald
+372 603 1492 info@elveso.ee
Briefcase
Rae Vallavalitsus , Jüri, Rae vald
+372 605 6750 info@rae.ee
Peatöövõtt
Briefcase
+372 615 4400 nordecon@nordecon.com
Map-pin

Asukoht

Peetri, Järveküla
Rae vald, HARJUMAA, Eesti
Peetri, Järveküla Rae vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Veevarustus-, puhastussüsteemid
  • Valgustussüsteemid
  • Teekatted, asfalteerimine, teetööd
Blueprint

Omadused

Maksumus 1,42 ml €
Tööde lõpp kevad 2015