Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange pääslate ja ootealade ehitustöödeks. Tähtaeg 16. mai.

24. aprill 2017
Tallinna Sadam AS kuulutab välja avatud hanke Vanasadama lõunaosa uute pääslate ja ootealade ehitustööde teiseks etapiks. Töö eesmärgiks on Vanasadama lõunaosas (D-terminal) rajada uued pääslad ja ootealad, mida juhitakse „Tark Sadam“ seadmetega. „Tark Sadam“ on autode ootealadele, eeltuvastusalale ja autorongide parklale elektroonne check-in süsteem, mis koosneb tabloodest, numbrituvastuskaameratest, fooridest, tõkkepuudest, seadmekappidest, autode kaalumis- seadmetest jms.
Pääsla on tulevikus ühendatud Reidi teega rajatava Pikksilma tänava ja olemasoleva Petrooleumi tänavaga. Tööd toimuvad mitmes etapis. I etapi maa-ala põhilised tööd lõppevad 31.05.2107, kus töövõtjaks on AS Nordecon. II etapi maa-alal on paigaldatud I etapi sadevee eelvool, rohkem töid ei ole tehtud. III etapis rajatakse mere äärde promenaad jalakäijatele.
Antud hanke ülesandeks on teha kõik tööd II etapi maa-alal ning lisaks senimaani teostamata tööd I etapi maa-alal (paigaldada portaalid, konsoolid, mille vundamendid on juba paigaldatud; valgustusmastid või valgusti kinnitused koos valgustitega, tänavavalgustuse kaablid, liiklusmärgid, markeeringud, põrkepiirded, aiad, väravad, tõkkepuud, puuduolevad side- ka elektrikaablid, teostada haljastustööd vastavalt haljastusprojektile). Täiendav hanke ülesanne on koordineerida ja kooskõlastada „Tark Sadam“ seadmete paigaldamist. Töövõtja ülesanne on tagada, et kõik elektri- ja sideühendused oleksid „Tark Sadam“ seadmete jaoks teostatud. Töövõtja peab ehitama ka kõikidele „Tark Sadam“ seadmetele vundamendid.
Hankelepingu sõlminud Töövõtja teostab ehitustööde käigus paigaldatud seadmetele garantiihooldust 36 kuu jooksul.
Tööde kestus: 7 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 16.05.2017 kell 11:00.
LISATEAVE
  1) Hankelepingu objektiga tutvumine toimub 03.05.2017 kell 11.00. Kogunemine ASi Tallinna Sadam büroohoone ees aadressil Sadama tn 25, Tallinn. Kontaktisik on Muuga ehitusjärelevalve osakonna juhataja Silvar Savolainen (tel 6 319 619, e-post: s.savolainen@ts.ee).
2) Hankija eeldab, et hankelepingu sõlmimise ajaks on Pakkuja hankeobjekti ja hankelepingu vormiga põhjalikult tutvunud. Pakkuja, kelle pakkumus on edukaks tunnistatud, peab allkirjastama ja Hankijale tagastama hankelepingu mitte hiljem kui 7 (seitsme) kalendripäeva jooksul alates ettevalmistatud hankelepingu kättesaamisest. Selle tingimuse mittetäitmist tõlgendab Hankija kui edukaks tunnistatud pakkumuse esitanud Pakkuja poolset pakkumuse tagasivõtmist Hankijast mitteolenevatel põhjustel RHS § 53 mõistes.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 631 8596 portoftallinn@ts.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Peatöövõtt
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 7 kuud
Esitamise tähtaeg 16. mai 2017