Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Taotlemisel geoloogiline uuringuluba ehitusliiva kaevandamiseks.

20. oktoober 2020
Keskkonnaamet teatab, et aktsiaselts Roger Puit (registrikood: 10106076) (aadress Viljandi maakond, Viljandi linn, Pärnu mnt 24b) poolt esitatud Kamali V uuringuruumi geoloogilise uuringuloa taotlus on menetlusse võetud.
Geoloogilise uuringuluba taotletakse Pärnu maakonnas Saarde vallas Kamali külas loa taotlejale kuuluval katastriüksusel Juhani (katastriüksuse tunnus 71101:004:0174). Taotletava uuringuruumi teenindusala pindala on 11,93 ha. Plaanitakse rajada kuni 25 puurauku, kuni 25 uuringukaeveõõnt ja uurimissügavus on kuni 10 m. Uuritavaks maavaraks on ehitusliiv. Taotletava loa kehtivusaeg on 5 aastat. Uuringuruumi nimetus on Kamali V uuringuruum. Uuringu teostaja on Maavarauuringud OÜ.
Geoloogilise uuringu loa taotluse ja muude asjassepuutuvate dokumentidega on võimalik tutvuda Keskkonnaameti Viljandi kontoris (info tel 435 5621, e-post info@keskkonnaamet.ee)
Taotlus on digitaalselt kättesaadav Keskkonnaameti dokumendiregistrist aadressil https://dhs-adr-kea.envir.ee/.
Kuni geoloogilise uuringuloa andmise või andmisest keeldumise otsuse tegemiseni on igaühel õigus esitada Keskkonnaametile põhjendatud ettepanekuid ja vastuväiteid.  Ettepanekuid ja vastuväiteid võib esitada suuliselt või kirjalikult e-posti aadressile info@keskkonnaamet.ee või postiaadressile Paala tee 4, 71014 Viljandi.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Roger Puit AS, VILJANDI
+372 4347647, 5041062 info@rogerpuit.ee
Map-pin

Asukoht

Saarde vald, PÄRNUMAA, Eesti
 Saarde vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Ekspertiis, uuringud