Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikustamisel projekteerimistingimuste eelnõu korterelamu ehitamiseks.

22. aprill 2019
Põhja-Tallinna Valitsus teatab, et 14.05.2019 – 28.05.2019 tööaja jooksul toimub Põhja-Tallinna Valitsuse infosaalis, Niine tn 2 ja Tallinna Linnavalitsuse teenindussaalis, Vabaduse väljak 7, Tööstuse tn 99 ja Tööstuse tn T9 projekteerimistingimuste eelnõu ja taotluse avalik väljapanek.
Tööstuse tn 99 ja Tööstuse tn T9 kinnistud asuvad Tallinna Linnavalitsuse 10.12.2008 korraldusega nr 2103-k kehtestatud „Kopli tn 94a kinnistu ja lähiala detailplaneeringu“ (edaspidi detailplaneering) alas. Projekteerimistingimuste taotlus hõlmab Riigimaa 135 ja Tööstuse tn 99 elamumaa krunte ning Tööstuse tn T9 transpordimaa krunti. Riigimaast 135 ei ole detailplaneeringu kohaseid krunte moodustatud. Tööstuse tn T9 transpordimaa krunt on moodustatud juurdepääsu tagamiseks Kopli tn 94a kinnistule ning nimetatud maa-alale on kavandatud olemasolevate ümbritsevate hoonete täiendavad parkimiskohad.
Projekteerimistingimuste taotluses soovitakse muuta (suurendada) detailplaneeringuga määratud ehitusalust pindala 10%; nihutada hoonestusala; täpsustada arhitektuurilisi ja ehituslikke tingimusi; täpsustada haljastuse, heakorra ja liikluskorralduse põhimõtteid. Hoonesse soovitakse rajada 30 korterit, mis vajaksid 41 parkimiskohta.
Detailplaneeringut täpsustavate projekteerimistingimuste koostamine on põhjendatud kuna detailplaneeringu kehtestamisest on möödas ligikaudu 11 aastat, muutunud ehitamist reguleerivad õigusaktid ning ehitusseadustiku § 27 lõikes 4 on toodud alused, mis võimaldavad koostada projekteerimistingimuste eelnõu.
Huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib avatud menetluse korras antav õigusakt puudutada, on õigus esitada menetlust läbiviivale haldusorganile eelnõu või taotluse kohta ettepanekuid ja vastuväiteid kuni 28.05.2019. Juhul kui nimetatud tähtaja jooksul ettepanekuid või vastuväiteid ei esitata, soovib haldusorgan asja arutada ilma avalikku istungit läbi viimata.
Projekteerimistingimuste eelnõu ja taotlusega on võimalik tutvuda ka elektroonselt Tallinna planeeringute registris – DP012220, Kopli tn 94a kinnistu ja lähiala detailplaneering, Detailplaneeringut täpsustavad projekteerimistingimused.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Projekteerimine
Briefcase
kadri@monarh.ee
Map-pin

Asukoht

Tööstuse 99
Põhja-Tallinna linnaosa, TALLINN, Eesti
Tööstuse 99 Põhja-Tallinna linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 14.05.2019 – 28.05.2019