Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange maantee objektide geoloogiliseks uuringuks. Pakkumuste tähtaeg: 23.10.2013.

08. oktoober 2013
Maanteeamet kuulutab välja avatud hanke üle Eestiliseks maantee objektide geoloogiliseks uuringuks.  Käesoleva riigihanke läbiviimise eesmärgiks on üle Eesti paiknevate rekonstrueeritud tee-ehitusobjektide konstruktsiooni ja aluspinnase uurimine geoloogilise puurimise ja surfide rajamisega. Lisaks tuleb teha ka 10 geoloogilist puurauku Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee Kose-Võõbu lõigul aluspinnase määramiseks. Uuring koosneb kahest osast: proovide võtmisest ja proovide laboratoorsetest katsetustest. Uuringu eesmärgiks on saada teavet objektide kõikide konstruktsiooni kihtide paksuste ja omaduste kohta.
Tööde kestus: 2 kuud.
LISATEAVE
 A) Pakkuja, kes peab oma asukohamaa seaduse kohaselt olema registreeritud äriregistris või erialases registris, esitab sellekohase kehtiva registritunnistuse või väljavõtte äriregistrist või nende kehtiva koopia, millest peavad nähtuma juriidilise isiku esindusõiguslikud isikud. Juriidilisest isikust pakkuja, kelle asukohamaa on Eesti, ei pea esitama registri väljavõtet.
B) Hankija tagab piiramatu ja täieliku elektroonilise juurdepääsu hankedokumentidele Riigihangete Registris.
C) Juhul, kui pakkuja tõendab oma tehnilise ja kutsealase pädevuse vastavust kvalifitseerimise tingimustele hankelepingu täitmise raames lisaks oma näitajatele ka teise isiku näitajate alusel, lisab pakkuja riigihangete registrisse kvalifitseerimise dokumentide juurde HD lisa I vormi 4 kohase teise isiku nõusoleku.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 23. oktoober 2013 kell 10:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 620 1200 info@transpordiamet.ee
Map-pin

Asukoht

Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Geoloogia, geodeesia
  • Ekspertiis, uuringud
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 23. oktoober 2013
Tööde kestus 2 kuud