Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering äri- ja tootmishoonete ehitamiseks.

24. aprill 2018
Maardu küla Maardu lõunakarjääri maaüksuse ja lähiala detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 07.05-04.06.2018 Jõelähtme vallamajas.
Detailplaneeringu koostamise eesmärk on planeeritaval alal kaevandustegevuse lõppedes ulatusliku puhkeala planeerimine, planeeringuala äärealadele kruntide kavandamine ärilise tegevuse ning keskkonda mittehäiriva tootmise jaoks. Planeeringuala on ette nähtud jagada kokku 19-ks krundiks: üks turismi-, matka- ja väljasõidu ning puhke- ja spordirajatise maa alaliigiga ühiskondlike hoonete maa krunt, kolm tee ja tänava maa krunti ning 15 laohoone, hulgikaubanduse, tootmishoone, väikeettevõtluse hoone ja –tootmise hoone ning logistikakeskuse maa alaliigiga äri- ja tootmismaa krunti.
Vastuvõetud detailplaneering teeb ettepaneku üldplaneeringu järgse maakasutuse juhtotstarbe ulatuslikuks muutmiseks kavandades riigimaanteede äärde äri- ja tootmismaa maakasutuse sihtotstarbelisi krunte. Detailplaneeringuga tehakse ettepanek Maardu lubjakivikarjääri järve kehtiva ehituskeeluvööndi vähendamiseks järve lääne- ja loode- ja põhjakaldal kõige lähemas punktis 30-le meetrile.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 503 0710 aap@slops.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 617 7690 info@dge.ee.
Map-pin

Asukoht

Jõelähtme vald, HARJUMAA, Eesti
 Jõelähtme vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 07.05-04.06.2018