Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneeringu eskiis rannahoonete kompleksi ehitamiseks.

25. november 2013
Haabersti Linnaosa Valitsus korraldab avaliku arutelu Kakumäe rannaala detaillaneeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse tutvustamiseks 17. detsembril 2013 kell 15.00. Detailplaneeringu eesmärk on Räime tn 52 // Sooranna tn 25 kinnistu ning reformimata riigimaa liitmine üheks sotsiaalmaa (ühiskondlike ehitiste maa) krundiks ning määrata moodustavale krundile ehitusõigus rannahoonete kompleksi ehitamiseks.
Lisaks määratakse planeeringus heakorrastuse, haljastuse, juurdepääsuteede, parkimise ja tehnovõrkudega varustamise põhimõtteline lahendus. Avalik arutelu detailplaneeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse tutvustamiseks korraldatakse Haabersti Linnaosa Valitsuses,  Ehitajate tee 109a, ruumis 211
Eskiislahenduse põhijooniste ja seletuskirjadega on võimalik tutvuda Tallinna Planeeringute registris aadressil - http://tpr.tallinn.ee  ja 9. kuni 16. detsembrini Haabersti Linnaosa Valitsuses, tööaja jooksul, ruumis 205.
Detailplaneeringute algatamise korraldustega on võimalik tutvuda elektroonilises Tallinna õigusaktide registris (https://oigusaktid.tallinn.ee).
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 640 4800
Map-pin

Asukoht

Räime 52/Sooranna 25
TALLINN, Eesti
Räime 52/Sooranna 25 Eesti
Blueprint

Omadused

Pindala 17,21 ha