Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestati detailplaneering ärihoonete rajamiseks.

19. jaanuar 2015
Kehtestati Paide mnt 11, 13 ja 15 kinnistute detailplaneering. Detailplaneeringu eesmärgiks on Paide mnt 11, 13 ja 15 kehtestada 100% ärimaa sihtotstarve, mis on vastavuses kehtiva üldplaneeringu juhtfunktsiooniga. Detailplaneeringuga nähakse ette kahe krundi (Paide mnt 11 ja 13) liitmise tulemusel suurema krundi moodustamine, määratakse kruntidele uus ehitusõigus, hoonetele linnaehituslikud ja arhitektuursed nõuded ning planeeritakse kruntide liikluskorraldus. Käesoleva planeeringu peamiseks eesmärgiks hoonestuse vallas on piiritleda hoonestusalad koos linnaehituslike ja arhitektuursete nõuetega. Hoonestusalad on krundi osad, kuhu võib rajada krundi ehitusõigusega lubatud hooneid ja see on määratud joonistel.
Maa-alale on kavandatud kaasaegse arhitektuuriga hooned. Fassaadidesse kavandada esimese korruse tasapinnas vitriinaknad ja hoonete peasissepääsud planeerida Paide mnt poolsetelt fassaadidelt või parkla poolse külje fassaadi nurgast. Fassaadi materjalidena on kavandatud kasutada dekoorkrohv, sandvšpaneel, metallpinda, fassaadikivi, osaliselt puitpindu ja töödeldud betoonpindu.
Katuse tüübiks on kavandatud lamekatus, madala kaldega kaldkatus või kumerkatus. Katuse kaldeks on planeeritud 2-30 kraadide vahemik. Katuse katteks on kavandatud SPS-kate, plekk-kate, siledapinnaline kivikatus või/ ja ökoloogiline mätaskatus. Majanduspääsud ja ladude uksed kavandada hoone tagumistesse külgedesse või külgfassaadidele.
Hoonete suurimaks korruselisuseks on kavandatud kolm korrust. Hoone katusemaastikke liigendada. Kolmas korrus on planeeritud osaliselt, moodustades ehitusalusest pinnast maksimaalselt 70%.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Cerbos OÜ, PÄRNU
+372 442 0222 info@cerbos.ee
Briefcase
Reiden AS, PÄRNU
+372 443 7202 reidenas@hotmail.com
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 445 9829
Map-pin

Asukoht

Paide mnt 11, 13, 15
PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
Paide mnt 11, 13, 15 PÄRNU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala 3636 m²