Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering majutus- ja puhkeettevõtte, kämpingute, jms rajamiseks.

27. september 2016
Vändra Vallavalitsus teatab Vändra vallas Suurejõe külas asuva Saunataguse ja Traakonimaa katastriüksuste detailplaneeringu avalikust väljapanekust ning avalikustamisele järgnevast avaliku arutelu toimumisest.
Detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on Traakonimaa kinnistule 150 inimesele majutus- ja  puhkeettevõtte hoone planeerimine ning Saunataguse kinnistule 8-10 teisaldatava kämpingu, saunahoone ja spordiväljaku planeerimine. Ühtlasi määratakse detailplaneeringus üldised maakasutustingimused ning heakorrastuse, haljastuse, juurdepääsude, parkimise ja tehnovõrkudega paiknemise põhimõtteline lahendus. Detailplaneering täpsustab ja täiendab Vändra valla üldplaneeringut (kehtestatud 2010). Detailplaneeringuga tehakse ettepanek muuta üldplaneeringuga ette nähtud Pärnu jõe ehituskeeluvööndit.
Detailplaneeringuga on võimalik tutvuda 1. oktoobrist kuni 30. oktoobrini 2016 Vändra Vallavalitsuses (Allikõnnu küla, Vändra vald, Pärnumaa 87604) ja Vändra Vallavalitsuse veebilehel https://www.vandravald.ee/et/menetluses
Saunataguse ja Traakonimaa katastriüksuste detailplaneeringu avalik arutelu toimub Suurejõe Rahvamajas (Suurejõe küla, Vändra vald, Pärnumaa 87602) 2. novembril kell 15:00.

Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 55 33 030 leidapaloveer@hot.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
Visioonprojekt OÜ, Rae, Rae vald
+372 50 17 159 loona@visioonprojekt.eu
Map-pin

Asukoht

Suurejõe, Põhja-Pärnumaa vald, PÄRNUMAA, Eesti
 Suurejõe, Põhja-Pärnumaa vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 1. oktoobrist kuni 30. oktoobrini 2016