Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange tulekustutussüsteemide hoolduseks. Tähtaeg 12. november.

05. november 2015
Riigi Kinnisvara AS kuulutab välja hanke kustutussüsteemide TH tellimiseks.  Automaatsete tulekustutussüsteemide hooldus.
Kavandatav alguskuupäev: 01.01.2016.
Kavandatav lõppkuupäev: 31.12.2017.
Hankedokumentide ja hanketeate kohta täiendava informatsiooni saamiseks esitada pöördumine järgmisel e-posti aadressil: jurgen.kuus@rkas.ee.
NB! Hankedokumendid ja nende muudatused, samuti selgitused hanketeate ja hankedokumentide kohta avaldatakse üksnes Riigi Kinnisvara AS veebilehel, rubriigis „Hanked“, „Alla siseriikliku piirmääraga riigihanked“: http://www.rkas.ee/hanked-ja-pakkumised/alla-siseriiklikku-piirmaaraga-riigihanked. Selgitused avaldatakse RKASi veebilehel 3 (kolme) tööpäeva jooksul selgitustaotluse laekumisest arvates.
Muudatused hanketeate kohta avaldatakse riiklikus riigihangete registris: https://riigihanked.riik.ee/register/HankedOtsing.html. Hankemenetlusest huvitatud isikutel jälgida informatsiooni hanke kohta nii riigihangete registris kui ka RKASi veebilehel.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 12. november 2015 kell 10:00.
LISATEAVE
  Hankija ei ole kohustatud edastama ega edasta hankedokumente ega selgitusi e-posti teel ega muul viisil, v.a. kui see on tingitud Hankija sidevahendite, andmebaaside vm IT-lahenduse mittetoimimisest, mistõttu ei ole ajutiselt võimalik dokumente veebilehel avaldada.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 606 3400 info@rkas.ee
Tellija esindaja
Briefcase
+372 631 1888 raivo.tasso@rkas.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Hooldustööd, koristustööd kustutussüsteemid
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 12. november 2015
Tööde kestus 01. jaanuar 2016 - 31. detsember 2017