Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange hoonete lammutamiseks. Pakkumuste tähtaeg: 30.06.2014.

16. juuni 2014
Vormsi Vallavalitsus kuulutab välja hanke Hullo tööstusplatsil asuvate endiste kolhoosi tööstushoonete lammutamiseks.
Hoonete lammutamine toimub vallavalitsuse poolt välja antud lammutusloa ja lammutusprojekti alusel. Lammutusprojektiga saab tutvuda aadressil: http://avalik.amphora.ee/vormsivv/documents.aspx?org=126&unit=2&fid=87738
Projekti käigus lammutatakse Vanaveski ja Bastioni hooned vastavalt projektile. Projektis märgitud Sambliku hoone(vaata asendiplaani) jäetakse lammutamata. Lammutamisele kuuluvad ka Vanaveski, Bastioni ja Sambliku hoonete juures olevad kõrvalolevad erinevad ehituslikud konstruktsioonid ning betoneeritud tasapinnad.. Kogu projektis ettenähtud territoorium (välja arvatud Sambliku hoone) tehakse ehitistest ja ehitusjäätmetest puhtaks ning korrastatakse selliselt, et sinna on võimalik rajada haljastus.
Lammutustööde käigus tekkivatest kivist- ja betoonist hoonetest toodetakse sobiva fraktsiooniga killustikuks 0-80FrVormsi teede tarbeks,saadud killustik ladustatakse lammutusplatsil selleks ette nähtud kohas, ohtlikud jäätmed viiakse jäätmete kogumispunkti ning ülejäänud lammutuspraht koristatakse või realiseeritakse.
Lammutamise mahud on antud projektis, kuid on hinnangulised. Tegelikud mahud võivad erineda projektis toodutsest erineda.
Hinnapakkumise koostamiseks on vajalik tutvuda lammutusobjektide ja kavandatava lammutustööde ning lammutamisega seotud tööde mahuga kohapeal.
Hinnapakkumine peab sisaldama projektis ettenähtud hoonete ja hoonete territooriumil asuvate kivivarede lammutamist, ala korrastasmist, materjalide töötlemist ja ladustamist või realiseerimist vastavalt projektile (v.a. Sambliku hoone lammutamine). Hinnapakkumises tuleb arvestada, et lammutamise käigus tekkiv metall jääb lammutajale.
Tööde teostamise lõpptähtaeg 31.08.2014.a.
Pakkumised esitada kinnises ümbrikus Vormsi vallavalitsusele, aadressil: Hullo küla 91301, Vormsi vald Läänemaa, hiljemalt  30.juuni 2014 kell 8.20 märgusõnaga „Lammutamine”.
Lisainformatsiooni hanke kohta saab hanke eest vastutavalt isikult e-posti aadressil: tanel@vormsi .ee

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Vormsi Vallavalitsus , Hullo, Vormsi vald
+372 472 4072 vv@vormsi.ee
Map-pin

Asukoht

Hullo, Vormsi vald, LÄÄNEMAA, Eesti
 Hullo, Vormsi vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Lammutus-, lõhkamistööd
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 30. juuni 2014
Tööde lõpp 31. august 2014