Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatati detailplaneering elamuala arendamiseks.

27. juuni 2014
Algatati Allikamäe elamuala detailplaneering Käina vallas Allika külas ja otsustati jätta algatamata planeeringuga kavandatava tegevuse keskkonnamõju strateegiline hindamine. Planeeringu eesmärgiks on maa-ala jagamine kruntideks, vajadusel maaüksuste ümberkruntimine, määrata kruntidele ehitusõigus ja ehitusalad, juurdepääsu ja liikluskorralduse lahendamine, sh avalikult kasutatavad teed.
Käina Vallavolikogu poolt koostatud eelhinnangute kohaselt ei kaasne detailplaneeringute elluviimisega olulist negatiivset keskkonnamõju eelhinnangu käigus analüüsitud põhjustel ning seega ei ole keskkonnamõju strateegilised hindamised detailplaneeringute koostamisel vajalik.
Detailplaneeringute algatamise otsustega, eelhinnangutega keskkonnamõju strateegilise hindamise vajalikkuse kohta ja keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata jätmise otsustega saab tutvuda Käina Vallavalitsuses aadressil: Hiiu mnt. 28 Käina 92101 Käina vald Hiiu maakond, vallavalitsuse lahtioleku aegadel ning Käina valla veebilehel .

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Käina Osavalla Valitsus , Käina, Hiiumaa vald
+372 462 2888 valitsus@kaina.hiiumaa.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
DAGOpen OÜ, KÄRDLA, Hiiumaa vald
+372 5229032, (+372) 46 32 019 dagopen@dagopen.ee
Map-pin

Asukoht

Hiiumaa vald, HIIUMAA, Eesti
 Hiiumaa vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil