Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering mõisakompleksi uuendamiseks ning selle ümber uue kompaktse asustusega ala tekkimiseks.

15. mai 2017
Kernu Vallavalitsus korraldab Kernu mõisa detailplaneeringu ja keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avaliku väljapaneku 29. mai kuni 27. juuni 2017. Avalik arutelu toimub 20. juunil kell 18.00 Kernu Rahvamajas Haiba külas.
Detailplaneeringu ja keskkonnamõju hindamise materjalidega saab tutvuda Kernu Vallavalitsuse koduleheküljel (http://kernu.kovtp.ee/kernu-mois) ning tööaegadel Kernu vallamajas (Riisipere tee 8, Haiba küla).
Detailplaneeringuga luuakse tingimused Kernu mõisakompleksi uuendamiseks ning selle ümber uue kompaktse asustusega ala tekkimiseks. Kernu mõisa hoonetesse planeeritakse seminari- ja majutusruumid ning toitlustusasutus. Lisaks kavandatakse mõisa lähedusse 23 elamu krunti ning eralennuväli koos seda teenindava taristuga. Samuti tehakse ettepanek ehituskeeluvööndi vähendamiseks Vasalemma jõe kaldal.
Detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on olemasolevate kinnistute jagamine, maa sihtotstarvete muutmine, ehituskeeluvööndi vähendamine, tehnovõrkude vajaduse ja asukoha määramine, liiklusskeemi väljatöötamine, väikelennuvälja rajamine, elamumaa sihtotstarbega kruntide moodustamine, ehitusõiguse andmine ja hoonestusalade määramine, haljastuse ja heakorra põhimõtete fikseerimine, kujade ja kaitsevööndite määramine ning keskkonnatingimuste seadmine.
Põhjendatud arvamused detailplaneeringu ja keskkonnamõju strateegilise hindamise kohta saab saata digitaalselt kernuvv@datanet.ee või kirjalikult postiaadressil Riisipere tee 8, Haiba küla, 76301 Harju maakond.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 671 0100 ieg@ieg.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 664 5808 info@skpk.ee
Map-pin

Asukoht

Kohatu, Saue vald, HARJUMAA, Eesti
 Kohatu, Saue vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala maa-ala ca 60 ha
Objektiga/dokumentidega tutvumine 29. mai - 27. juuni 2017