Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kinnistu uus omanik kavandab 8-korruselise äri- ja büroohoone ehitust.

15. oktoober 2021
Fahle Pargi arendaja Fausto Capital ostis Tartu maantee äärde ca 2700-ruutmeetrise kinnistu, kuhu rajatakse haljastatud linnaväljak ja eriliste roheterrassidega astmeliselt langev keskkonnasõbralik 6000-ruutmeetrine hoone. Kinnistu liidetakse ajaloolise Fahle Pargi üldise kontseptsiooniga ning laiendusse investeeritakse täiendavalt 13.4 miljonit eurot.
Tegemist on esimese täielikult puitkonstruktsioonidest rajatava kõrghoonega Eestis, mille ehitust konsulteerivad kogemustega insenerid Šveitsist. Hoone tuleb energiasäästlik ja seal hakatakse kasutama päikeseenergiat ning koguma vihmavett. Autoparkla viiakse kahe korrusega maa alla. Hoone maapealsed kaheksa korrust hakkavad suurte terrasside kaudu astmeliselt alanema kuni neljanda korruseni. Kontoriruumiga saab liita suured terrassid kuhu saab lisada haljastust, klaasist talveaedasid või saunu.
Hoone esimesele korrusele tulevad kohvikud ja äripinnad, mis avanevad rohelisele majaesisele linnaväljakule. Maja ülemised korrused on büroode päralt. Kontoriruume saab jagada vastavalt soovile väiksemateks tubadeks või kasutada avatud kontori põhimõtet.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Arendaja
Briefcase
+372 741 2494 info@fausto.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 660 40 60 kotov@koko.ee
Map-pin

Asukoht

Tartu mnt 84b
Kesklinna linnaosa, TALLINN, Eesti
Tartu mnt 84b Kesklinna linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala 6000 m²
Korruseid 8
Maksumus 13,4 mln €