Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatatud detailplaneering kanalisatsioonitorustike, kavandatavate sademeveetorustike, olemasolevate vee- ja küttetorustike servituutide paiknemise alade väljaselgitamiseks.

02. jaanuar 2015
Algatati Uulu küla tehnovõrkude detailplaneering ja otsustati mitte algatada Uulu küla tehnovõrkude detailplaneeringule keskkonnamõjude strateegilist hindamist.
Detailplaneeringu eesmärk on välja selgitada ühiskanalisatsiooni rekonstrueerimise ja laiendamise põhiprojektiga kavandatud kanalisatsioonitorustike, kavandatavate sademeveetorustike, olemasolevate vee- ja küttetorustike servituutide paiknemise alad, mis võimaldaks seada Uulu keskasula ümbruses paiknevate korterelamute, Tahkuranna vallamaja, Uulu küla tootmisalal ja Uraveere tee piirkonnas paiknevatele kinnistutele sundvaldused tehnovõrkudele eelpool nimetatud tehnovõrkude osas.
Käesoleva detailplaneeringuga ei kavandata olemasolevate kinnistute kruntimist ega ka maakasutuse muutmist. Algatatav detailplaneering on üldplaneeringukohane.
Käesoleva otsusega on võimalik tutvuda Tahkuranna Vallavalitsuses Pärnumaa, Uulu 86502 tööpäeviti 8.30-17.00. Tel. +372 444 8890 Fax. +372 444 8891 ja valla kodulehel www.tahkuranna.ee alajaotuses Ehitamine ja planeerimine.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Tahkuranna Vallavalitsus , Uulu, Häädemeeste vald
+372 4448890 tahkuranna@tahkuranna.ee
Map-pin

Asukoht

Uulu, Häädemeeste vald, PÄRNUMAA, Eesti
 Uulu, Häädemeeste vald, Eesti