Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst


04. märts 2015
Muudetud pakkumuste tähtaega!
Sihtasutus Tartu Pauluse Kirik kuulutab välja avatud hanke Tartu Pauluse kiriku ümbruse haljastustöödeks ja Riia 29 parkla ehituseks.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 330 000 €.
Tööde kestus: 3 kuud.
 1. Pakkumuse tagatise suuruseks on 2000 (kaks tuhat ) EUR-i. Pakkumuse tagatise olemasolu tõendamiseks tuleb esitada maksekorraldus rahasumma deponeerimise kohta hankija arvelduskontole Nordea pangas IBAN EE491700017000913708, selgitusega „Pakkumuse tagatis riigihankel nr 159931" või krediidi- või finantseerimisasutuse või kindlustusandja garantiikiri. Garantii olemasolu tõendamiseks tuleb esitada garantiikirja väljastaja poolt digitaalselt allkirjastatud garantiikiri või garantiikirja originaaleksemplar, milles peab muuhulgas olema märgitud ka garantii tähtaeg, mis ei või olla lühem pakkumuse jõusoleku tähtajast pluss 5 päeva ehk kokku 65 päeva. Garantiikiri ei või sisaldada tingimusi ega viiteid tingimustele, mis piiravad garantii saaja õigust nõuda garandilt garantii tellija kohustuste täitmist garantiisumma ulatuses esimesel nõudmisel. Pakkumuse tagatis tagastatakse pakkujale Riigihangete seaduses sätestatud korras.
2. Töövõtja kohustuste täitmise tagamiseks ehitustööde ajal ja hilisemal garantiiajal tuleb esitada tagatised vastavalt HD 3 - ehituslepingu projektis toodud nõuetele. Ehitusperioodi tagatiseks on 10% lepingu hinnast ning garantiiperioodi tagatise suuruseks on 2% lepingu hinnast.
3. Töövõtja peab esitama kindlustused vastavalt HD 3 - ehituslepingu projektis toodud nõuetele.
Projekti rahastavad SA Tartu Pauluse Kirik, Tartu Pauluse Kogudus, Tartu Linnavalitsus, EV Kultuuriministeerium ja ja kaasrahastajana Euroopa Regionaalarengu Fond läbi Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (projekti kood EU37378).
Hankija teeb väljamakseid vastavalt lepinguprojektis esitatud tingimustel.
Info ja dokumendid: E-riigihangete register.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 16. aprill 2015 kell 12:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 730 0300
Map-pin

Asukoht

TARTU, TARTUMAA, Eesti
 TARTU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Haljastus, heakorratööd
  • Teekatted, asfalteerimine, teetööd
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 3 kuud
Esitamise tähtaeg 16. aprill 2015