Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst


02. juuli 2015
MTÜ Neeruti Mõisa Park kuulutab välja hanke projekti „Loobu jõe Neeruti mõisa juures asuva veelõigu taastamine“ ehitustööde teostamiseks. Nimetatud projektiga on kavandatud Loobu jõe Neeruti mõisa juures asuva veelõigu taastamine. Projekt teostatakse Kadrina vallas Neeruti mõisa pargis Loobu jõel, mis on lõheliste elu- ja kudemispaigana kaitstava veekoguna kantud Keskkonnaministri määrusega kinnitatud nimistusse. Projekt toetab EL veepoliitika raamdirektiivi eesmärkide täitmist, eelkõige veekogude seisundi parandamine. Projekti eesmärk on tagatud veeseaduse täitmisega, mille kohaselt Looduskaitseseaduse § 51 lõike 2 alusel lõhe, jõeforelli, meriforelli ja harjuse kudemis- ja elupaigana kinnitatud veekogule või selle lõigule ehitatud paisul peab paisu omanik või valdaja tagama kalade läbipääsu nii paisust üles- kui ka allavoolu.
Käesoleva projektiga lahendatakse ära kaks suhteliselt lähestikku paiknevat kalade rändetõket:
1. Truup koos kärestikuga Neeruti mõisa juures
2. Neeruti pais Veski kinnistul
Kõik projekti teostamiseks vajalikud piirkonnad on kasutusloaga antud Mittetulundusühing Neeruti Mõisa Park kasutusse seitsmeks aastaks veestiku taastamise ja hoolduse eesmärgil, välja arvatud Sepikoja ja Veski maaüksused, nende maaüksuste omanikud on andnud nõusoleku tööde teostamiseks.
Töid teostatakse vastavalt SA Keskkonnainvesteeringute Keskus poolt meetmest „Vooluveekogude seisundi parandamine“ antava toetuse tingimustele ning hankija poolsetest ja/või õigusaktidest tulenevatest nõuetest. Eelneva tõttu on hankelepingu tähtaegne täitmine hankija jaoks ülioluline, mida edukaks tunnistatud pakkuja peab hankelepingu täitmisel arvesse võtma.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 212850 €.
Tööde kestus: 15. juuli - 31. oktoober 2015.
Pakkumised esitada 10.07.2015 16:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Neeruti Mõisa Park MTÜ, Neeruti, Kadrina vald
neeruti.manor@gmail.com
Map-pin

Asukoht

Neeruti, Kadrina vald, LÄÄNE-VIRUMAA, Eesti
 Neeruti, Kadrina vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Maaparandus-, kaeve-, mulla-, pinnasetööd
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 15. juuli - 31. oktoober 2015
Esitamise tähtaeg 10. juuli 2015