Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange hüdrogeoloogiliste tööde tellimiseks. Tähtaeg 9. mai.

18. aprill 2019
Enefit Energiatootmine AS kuulutab välja hanke ⁠Balti Elektrijaama, Eesti Elektrijaama tuhaväljade ja Enefit Energiatootmine ASi tööstusterritooriumide hüdrogeoloogiliseks seireks.
Enefit Energiatootmine AS tellimusel teostatakse hüdrogeoloogilist seiret Eesti elektrijaama, Balti elektrijaama ja Õlitööstuse tööstusterritooriumitel. Seire teostaja peab järgima Veeseaduse nõudeid ja omama hüdrogeoloogiliste uuringute tegevusluba.
Planeeritavad tööd Balti ja Eesti elektrijaama tuhaväljade piirkonnas tehakse vastavalt “Balti Elektrijaama tuhaväljade, tööstusjäätmete prügila ja suletud tööstusjäätmete polügooni keskkonnaseire kava” ning “Eesti Elektrijaama tuhavälja ja suletud tööstusjäätmete polügooni keskkonnaseire kava” nõuetele. Seire teostaja peab järgima Veeseaduse nõudeid ja omama hüdrogeoloogiliste uuringute tegevusluba.
Tööde lõpp: 31.03.2022.
Pakkumised esitada 9.05.2019 15:00.
Balti Elektrijaama ja Eesti Elektrijaama tuhaväljade hüdrogeoloogiline seire
Töömahuga tutvumise on Pakkujatel õigus osaleda korraldataval tutvumisvisiidil, mis toimub 25.04.2019. Osalejad kogunevad kell 11:00 Eesti Elektrijaama peapääslas, aadressil: Enefit Energiatootmine AS, Eesti elektrijaam, Auvere küla, Narva-Jõesuu linn, Ida-Virumaa.
NB! Palume visiidile ette registreerida.
Kontaktisik: Dmitry Dylev, tuhavälja ja hüdrorajatiste ekspluatatsiooni spetsialist mob.: 56 36 7313, e-post: Dmitry.Dylev@energia.ee.
Enefit Energiatootmine AS tööstusterritoriumide hüdrogeoloogiline seire
Töömahuga tutvumise on Pakkujatel õigus osaleda korraldataval tutvumisvisiidil, mis toimub 26.04.2019. Osalejad kogunevad kell 11:00 Eesti Elektrijaama peapääslas, aadressil: Enefit Energiatootmine AS, Eesti elektrijaam, Auvere küla, Narva-Jõesuu linn, Ida-Virumaa.
NB! Palume visiidile ette registreerida.
Kontaktisik: Vitaly Nizov, hooldusspetsialist mob.: 56 36 6459, e-post: Vitaly.Nizov@energia.ee.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Enefit Power AS, Auvere, NARVA-JÕESUU
+372 46 67 222 tootmine@energia.ee
Map-pin

Asukoht

IDA-VIRUMAA, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 9. mai 2019