Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering korterelamu ja abihoone ehitamiseks.

04. aprill 2016
Suur-Jõe tn 25 ja Sillutise tn 1 kinnistute vahelise maa-ala detailplaneeringu avalik väljapanek on 12. aprillist kuni 10. maini 2016. Detailplaneeringu ala suurus on u 2104 m², mis asub Pärnu Kesklinnas, Suur-Jõe, Sillutise, Tui ja Kalamehe tänavate vahelises kvartalis. Tegemist on jätkuvalt riigi omandis oleva maaga, mis on hoonestamata. Pärnu linna üldplaneeringu kohaseks maakasutuse juhtotstarbeks planeeringualal on riigikaitse maa. Detailplaneeringuga tehakse ettepanek Pärnu linna üldplaneeringu muutmiseks kavandades piirkonda väikeelamumaa juhtfunktsiooni ja samas tehakse ka ettepanek muuta linna üldplaneeringut planeeritud krundi täisehituseprotsendi suuruse osas.
Kõnesolev detailplaneering teeb ettepaneku moodustada olemasolevale kinnistamata maa-alale ühe krundi, suurusega 2104m² . Krundi keskossa kavandatakse kuni kahekorruseline korterelamu ja krundi lõunaossa kavandatakse kuni kahekorruseline abihoone. Planeeringuga nähakse ette planeeritavale krundile rajada kaks hoonet lubatud suurima ehitisealuse pindalaga kokku 631 m², mis moodustab täisehituseks 30% krundi pinnast. Elamu on ette nähtud sotsiaalkorterite ehitamiseks. Hoone lubatud maksimaalne kõrgus hoonestusalas 1 on 10,0m arvestatuna maapinna absoluutkõrgusest 4,6m ja hoone lubatud maksimaalne kõrgus hoonestusalas 2 on 5,50m arvestatuna maapinna absoluutkõrgusest 4,45m. Mõlemale hoonestusalale on lubatud rajada ka maa-alune korrus. Planeeritava krundi kasutamise sihtotstarbeks määratakse korterelamumaa, mis vastab üldplaneeringu järgsele planeeringuala maakasutuse juhtotstarbele väikeelamumaa.
Detailplaneeringu avalik väljapanek toimub Pärnu Linnavalitsuses Suur-Sepa 16, tööpäeviti kella 08.00-16.00 ja Pärnu linna veebilehel www.parnu.ee. Selle aja jooksul võib esitada kirjalikke ettepanekuid ja vastuväiteid planeeringu lahenduse kohta - kohapeal, posti teel või saata e-posti aadressile infospetsialistid@lv.parnu.ee.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 4448200 linnavalitsus@parnu.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 445 9570 arcus@arcus.ee
Briefcase
+372 443 1156
Map-pin

Asukoht

Suur-Jõe 25, Sillutise 1
PÄRNU, PÄRNUMAA, Eesti
Suur-Jõe 25, Sillutise 1 PÄRNU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 12. aprill - 10. mai 2016