Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange siseruumide koristus- ja puhastustöödeks. Muudetud pakkumuste tähtaega! Tähtaeg 9. oktoober.

13. august 2015
Muudetud pakkumuste tähtaega!
Kaitsevägi kuulutab välja avatud hanke siseruumide koristus- ja puhastustöödeks. Siseruumide koristus- ja puhastustööd Kaitseväe objektidel.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 3 000 000 €.
Raamlepingu kestus: 48 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 9. oktoober 2015 kell 09:00.
LISATEAVE
  1. Huvitatud isikud saavad HT ja HD kohta küsida selgitusi kirjalikul pöördumisel läbi e-riigihangete keskkonna teabevahetuse lehe. Pöördumine tuleb esitada eesti keeles. Hankija vastab esitatud küsimustele 3 (kolme) tööpäeva jooksul selgituse saamise taotlusest arvates, lisades vastused e-riigihangete keskkonna teabevahetuse lehele. Eriigihangete keskkond saadab automaatse teavituse vastuste lisamise kohta kõigile e-riigihangete keskkonnas käesoleva riigihanke juurde registreerunud isikutele. Hankija jagab selgitusi ja vastab küsimustele ainult kirjalikult ning eesti keeles.
2 . Hankija ei vastuta võimalike viivituste, tõrgete või katkestuste eest, mida põhjustavad e-riigihangete keskkonnas hankija kontrolli alt väljas olevad asjaolud nagu vääramatu jõud, elektrikatkestused, häired pakkuja või hankija telefoni või interneti ühenduses või muude elektrooniliste seadmete ja vahendite sh tarkvara töös. Hankija ei vastuta e-riigihangete keskkonna kasutamisest või mittekasutamisest tekkinud kahjude või saamatajäänud tulu eest.
3. Hankijal on õigus lükata tagasi kõik pakkumused igal ajal enne raamlepingu sõlmimist, kui kõik vastavaks tunnistatud pakkumused ületavad raamlepingu eeldatavat maksumust või hankija reaalseid rahalisi võimalusi või kui hankijale on teatavaks saanud uued asjaolud, mis välistavad või muudavad hankijale ebaotstarbekaks hankemenetluse jätkamise käesolevatel tingimustel (sh muudatused seadusandluses või teistes õigusaktides).

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
717 1155 mil@mil.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Hooldustööd, koristustööd
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 1. oktoober 2015
Tööde kestus 48 kuud