Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange katastriüksuste moodustamiseks. Tähtaeg 7. veebruar.

27. jaanuar 2017
Kareda Vallavalitsus kuulutab välja hanke  "Katastriüksuste moodustamine".
Katastriüksuse moodustamisel lähtutakse asjaõigusseadusest, planeerimisseadusest, maakatastriseadusest, maakorraldusseadusest, Vabariigi Valitsuse 23.10. 2003 määrusest nr 264 „Katastrimõõdistamise teostamise ja katastrimõõdistamise kontrollimise kord", Vabariigi Valitsuse 29.04.1997  määrusest nr 88 „Plaani- või kaardimaterjali alusel katastriüksuse moodustamise korra kinnitamine" ja muudest antud valdkonda reguleerivatest õigusaktidest. Tööde teostamise tähtaeg on 24. aprill 2017 a. ja algab koheselt pärast töövõtulepingu sõlmimist. Teenuse eest tasumine toimub vaid tellitud ja täidetud tööde eest. Tellitud ja täidetud töödeks loetakse Tellitud tööde täitmisel enne 24. aprill 2017 a. loetakse sõlmitud hankeleping lõppenuks. Esitatud pakkumised päevad olema jõus vähemalt kolmkümmend  (30) päeva arvates pakkumuse esitamise tähtpäevast. Pakkuja jääb seotuks oma pakkumusega kuni hankemenetluse lõppemiseni. Hankijal on õigus kontrollida pakkuja kvalifikatsiooni ning kui saab teatavaks asjaolu, et tema tehniline või kutsealane pädevus ei vasta tingimustele on tal õigus jätta pakkuja kvalifitseerimata. Hankija ei sõlmi lepingut isikuga, kellel on maksuvõlg enne hankelepingu sõlmimist. Hankija lükkab pakkumuse tagasi, kui pakkumus ei vasta hanketeates edastatud tingimustele, pakkuja on esitanud mittetõeseid andmeid,  tegu on põhjendamatult madala maksumusega pakkumusega või pakkumuste hinnad on hankija reaalsetest võimalustest palju suuremad.
Pakkuja , kellega sõlmitakse hankeleping, peab tagama, et hanke teostamisel osalevad teenuse osutamiseks vajaliku kvalifikatsiooni omavad töötajad ning on kohustatud pärast hanke lõppemist kõrvaldama kõik ilmnenud puudused või vead, ka juhul kui vead on katastripidaja poolt tuvastatud pärast töö vastuvõtmist, juhul kui need tekkivad.
Pakkuja esitab nimekirja 2015 ja 2016 a. teostatud sarnase mahuga katastriüksuste moodustamise töödest.
Pakkumused tuleb esitada etteantud vormil (Lisa 1)  postiaadressil Kesktee 11, 73101 Peetri alevik, Kareda vald, Järva maakond või  e- posti aadressil kareda@estpak.ee hiljemalt 7. veebruar 2017 a. Pakkumust, mis laekus pärast pakkumuse esitamise tähtaega, ei avata ning see kuulub tagastamisele. Hankija poolne kontaktisik on Neeme Kaurov ( neeme@kareda.ee, telef 38 49 025)
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Kareda Vallavalitsus , Peetri, Järva vald
+372 384 9020 kareda@estpak.ee
Map-pin

Asukoht

Järva vald, JÄRVAMAA, Eesti
 Järva vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Geoloogia, geodeesia
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 7. veebruar 2017
Tööde lõpp 24. aprill 2017