Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kaevanduse šurfide ja puuraukude asukohavalikut täpsustava detailplaneeringu avalik väljapanek.

25. oktoober 2016
Viru ja Estonia kaevanduse šurfide ja puuraukude asukohavalikut täpsustav detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 7. kuni 20. novembrini 2016.a. Avaliku väljapaneku ajal saab detailplaneeringu materjalidega tutvuda Mäetaguse valla kodulehel aadressil http:www.maetaguse/detailplaneeringud või Mäetaguse Vallavalitsuse kantseleis (Pargi, Mäetaguse alevik, Mäetaguse vald, Ida-Viru-maakond).
Avaliku väljapaneku kestel on õigus esitada kirjalikke arvamusi planeeringu lahenduse kohta Mäetaguse Vallavalitsusele (Pargi, Mäetaguse alevik, Mäetaguse vald, 41301 Ida-Viru-maakond) või e-postiga aadressile maetagusevv@maetaguse.ee.
Detailplaneeringuga täpsustatakse Mäetaguse vallas Viru ja Estonia kaeveväljadele kaevandamisega seoses kavandatud šurfide ja puuraukude asukohad kuueteistkümnel eraldi asuval planeeritaval alal. Kõik planeeringualad on ringikujulised ja 300 m raadiusega alad, mille keskpunkt on koordinaatidega (L-Est süsteemis) määratud. Kõigi planeeringualade suurus on 28,27 ha ja kokku on planeeritav ala 452,32 ha.
Ülevoolu puuraugud on planeeritud rajada Viru kaeveväljal kaevandamise lõppemise I etapiga kaasneva maa võimaliku liigniiskuse vältimiseks Kiikla ja Ratva küla piirile. Šurfid ja tehnilised puuraugud on vajalikud Estonia kaeveväljal kaeveloa KMIN-054 alusel põlevkivi kaevandamise jätkamiseks. Šurfid on planeeritud rajada Mäetaguse alevikku ning Metsküla (2 ala) ja Mäetaguse külade territooriumitele. Tehnilised puuraugud on planeeritud elektri- ja või sideliini maa alla viimiseks: Mäetaguse aleviku ning Kalina, Mäetaguse (2 ala), Pagari, Väike-Pungerja (6 ala) külade territooriumitele.
Detailplaneeringuga uusi krunte ei moodustata, vajalike tehnorajatiste ehitamine ja talumine lahendatakse maakasutuslepingutega. Detailplaneering ei sisalda üldplaneeringu muutmise ettepanekut.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

*****
Briefcase
Mäetaguse Vallavalitsus , Mäetaguse, Alutaguse vald
+372 336 6900 maetagusevv@maetagusevv.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 664 5808 info@skpk.ee
Tellija
Briefcase
+372 336 4801 kaevandused@energia.ee
Map-pin

Asukoht

IDA-VIRUMAA, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 7.-20. november 2016