Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange soojusmajanduse arengukava koostamiseks. Tähtaeg 2. okroober.

25. september 2015
Tõrva Linnavalitsus kuulutab välja hanke Tõrva linna soojusmajanduse arengukava koostamiseks.  Tõrva linna soojusmajanduse arengukava koostamine. Hankeleping rahastatakse SA KIK toetuse abil.
Tööde kestus: 3 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 02. oktoober 2015 kell 10:10.
LISATEAVE
  1. Pakkujatele ei hüvitata mis tahes kahju ega kulusid seoses hankemenetlusel osalemise ja pakkumuse esitamisega. Pakkuja kohustub kandma kõik pakkumuse ettevalmistamise ja esitamise ning hankelepingu sõlmimisega seotud kulud.
2. Hankijal on õigus teha Hankedokumentides muudatusi enne pakkumuste esitamise tähtaega, saates muudatused ühel ja samal ajal kõigile Hankedokumendid välja võtnud hankest huvitatud isikutele.
3. Hanke ükski osapool ei tohi anda valet või eksitavat infot ega varjata asjaolusid, mis võivad mõlutada teise poole tegevust.
4. Teisele osapoolele antav info peab olema täpne ja üheselt mõistetav ning selle esitaja on vastutav info õigsuse eest.
5. Hankija palub esitada küsimused hanke kohta üheaegselt e-posti teel aadressidel torva@torva.ee ja tonu@torva.ee .
6.Hankija jätab endale õiguse tagasi lükata kõik pakkumused, kui riirihanke toimumise ajal on Hankijale saanud teatavaks uued asjaolud, mis välistavad või muudavad Hankijale ebaotstarbekaks hankemenetluse lõpuleviimise HD-s esitatud tingimustel.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 766 5310 torva@torva.ee
Map-pin

Asukoht

TÕRVA, VALGAMAA, Eesti
 TÕRVA, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 2. oktoober 2015
Tööde kestus 3 kuud