Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange uue dokumendihaldussüsteemi kasutusele võtmiseks. Tähtaeg 29. september.

25. september 2015
Haapsalu Linnavalitsus soovib sõlmida teenuslepingut uue dokumendihaldussüsteemi kasutusele võtmiseks. 
Käesoleval ajal on Haapsalu Linnavalitsuses kasutusel dokumendihaldussüsteem „Postipoiss", mis lõpetab senisel viisil toimimise. Sellega seoses soovib Haapsalu Linnavalitsus kasutusele võtta uue elektroonilise dokumendihaldussüsteem ning Postipoisis olevad andmed uude süsteemi migreerida.
Haapsalu Linnavalitsus ei soovi tellida uue dokumendihaldussüsteemi loomist, vaid soovib olemasolevat süsteemi, mis on juba kasutusel teistes kohalikes omavalitsustes.
Eesmärgiks on leida Haapsalu Linnavalitsuse vajadustele ja nõuetele vastav dokumendihaldussüsteem, see juurutada,  migreerida olemasolevad andmed ning korraldada edasine hooldus ja majutus.
Parim pakkuja selgitatakse välja läbirääkimiste tulemusel. Läbirääkimistel osalemiseks tuleb esitada taotlus hiljemalt 29.09.2015.a kell 17.00 e-posti aadressile erko.kalev@haapsalulv.ee.
Läbirääkimistele kutsutakse taotleja, kes vastab alljägnevatele tingimustele:
·         omab vähemalt 3 aastast kogemust dokumendihaldussüsteemi teenuse (majutus, hooldus, tugiteenus) osutamisel vähemalt 30 omavalitsusele (protfoolio esitada koos taotlusega);
·         taotleja dokumendihaldussüsteem sisaldab lisaks tavapärastele digitaalsele asjaajamisele ettenähtud funktsioonidele ka eraldi moodulina valitsuse ja volikogu istungite menetlemise funktsiooni, elektroonilislt ostuarvete menetlemise funktsiooni, sisekommunikatsiooni funktsiooni, ühildumist MS Outlookiga, dokumentide loomist ja redigeerimist süsteemisiseselt MS Wordis.
Täpsemad tehnilised tingimused pakkumuse esitamiseks esitatakse peale läbirääkimisi.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 472 5300 hlv@haapsalulv.ee
Map-pin

Asukoht

HAAPSALU, LÄÄNEMAA, Eesti
 HAAPSALU, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 29. september 2015