Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Toimuvad koolide ja lasteaedade remondi ja renoveerimise ettevalmistustööd.

13. juuli 2021
Tartu linnas tehakse sellel aastal palju koolide ja lasteaedade remondiks ettevalmistusi ja investeeringuid. Ettevalmistuste all peetakse silmas projektide kavandamist ja projekteerimist. 
Ettevalmistustööd käivad Puškini koolis, kus valmib spordiväljak järgmise aasta esimeseks juuniks. Spordiväljaku rajamine läheb maksma ligi pool miljonit eurot, lisaks muruväljakule tulevad sinna parkuuri- ja ronimisala.
Praegu on käsil Ploomi 1 hoone ümberprojekteerimine Kroonuaia kooli jaoks, ehitus algab 2022. aastal ning hoone valmib 2023. aasta sügiseks. Praegu asub Kroonuaia kool aadressil Puiestee 62, mis tulevikus jääb Raadi ja Kruusamäe piirkonna põhikooli kasutusse.
Projekteeritakse ka Karlova kooli kaht hoonet. Esialgu saab korda Tartu ülikoolile kuuluv hoone Salme 1a, mis antakse järgmise aasta alguses Tartu linnale üle. Kui Salme 1a on korrastatud, algavad rekonstrueerimistööd Karlova kooli praeguses majas aadressil Lina 2. Kool kasutab tulevikus mõlemat hoonet.
Lift lisandub sel aastal kahte õppehoonesse: Forseliuse kooli ja Tartu kutsehariduskeskuse Põllu tänava hoonete kompleksi.
Lasteaedade kõige suuremad remonditööd on tänavu Helika lasteaias, kus saavad korda kaks rühmaruumi, kaks trepikoda ja tööruumid. Selle aasta suvel alustatakse töid, mille maht jääb suurusjärku 360 000 eurot. Helliku lasteaia uue hoone rajamiseks on lootus saada raha kohalikele omavalitsustele mõeldud hoonete energiatõhususe meetmest. Lisaks algab tänavu nii Veerikul asuva Meelespea lasteaia kui ka Ropka Ristikheina lasteaia suur ümberehitus.
Veel saab korda Veeriku kooli ümbrus 370 000 euro eest. Kooli spordi- ja mänguväljak rajatakse kaasavast eelarvest ja linna eelarvest. Tegemist on avatud väljakuga, mida saavad kasutada kõik piirkonna elanikud.

Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 736 1111, 1789 (infotelefon) lv@tartulv.ee
Map-pin

Asukoht

TARTU, TARTUMAA, Eesti
 TARTU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Renoveerimine
  • Remonttööd
  • Projekteerimine