Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange loomsete kõrvalsaaduste kokkuveo- ja kahjutustamisteenuseks. Tähtaeg 7. detsember.

26. oktoober 2015
Maaeluministeerium kuulutab välja avatud hanke loomsete kõrvalsaaduste kokkuveo- ja kahjutustamisteenuseks. Maaeluministeeriumi (hankija) eesmärgiks on leida pakkuja, kes osutaks Eestis tegutsevatele põllumajandustootjatele I kategooria loomsetest kõrvalsaadustest vabanemiseks vajalikke teenuseid. Hange viiakse läbi ühes osas ja see hõlmab kahte piirkonda, millest esimesse kuulub mandri-Eesti ja Saaremaa ning teise Hiiumaa. Pakkumus tuleb esitada osutatavate teenuste kaupa eraldi, pidades silmas, et hankelepingu kehtivuse ajal võib pakkuja kasutada vaid pakutud tariife või nendest soodsamaid tariife. Pakkumust oodatakse tariifidena tonni kohta, mis hõlmaks kahjutustamise/Hiiumaal matmise tariifi ning kõrvalsaaduste kokkuveo tariifi mandril/Hiiumaal. Tariifide juures tuleb ära näidata kogused, millest lähtudes need onpakutud.
I kategooria loomsete kõrvalsaaduste hulka kuuluvad hukkunud mäletsejalised (veis, lammas, kits). Sealjuures jätab hankija endale õiguse ühepoolselt määratleda, milliste teenuste eest ja tariifi aluseks võttes ta põllumajandustootjatele osutatavate teenuste eest ise maksab (tootjatele riigiabi annab). Täpne määr, teenused või nende osad, mis hankija poolt hüvitamisele kuuluvad, fikseeritakse hankelepingu sõlmimisel hankija poolt.
Info ja dokumendid: E-riigihangete register.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 07. detsember 2015 kell 11:00.
LISATEAVE
  Ministeeriumi kava riigiabi anda on piiratud riigieelarvelise eraldise summaga. Eraldis on käesoleva lepingu kontekstis töövõtjale põllumajandustootja eest makstav tasu osa. Leping jõustub 01. jaanuarist kuni 31. detsembrini 2016. a või päevani, mil eraldis on lepingujärgselt ära kasutatud, olenevalt kumb tähtpäev saabub varem. Viimatinimetatud viisil lõppeb ministeeriumipoolne maksekohustus, kuid töövõtja peab siiski jätkama lepinguliselt teenuste osutamist põllumajandustootjatele kuni 2016. a lõpuni.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 6256101 info@agri.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 7. detsember 2015
Tööde kestus 01. jaanuar - 31. detsember 2016