Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange digitaalkanalite arendamise analüüsiks. Tähtaeg 20. november.

09. november 2015
Eesti Kunstimuuseum kuulutab välja hanke Eesti Kunstimuuseumi digitaalkanalite arendamise analüüsiks. Välja pakkuda tulevikuvisioon Eesti Kunstimuuseumi, täpsemalt selle kolme filiaali – Kumu, Kadrioru kunstimuuseumi ning Niguliste kunstimuuseumi - arengust kaasaegsete digitaalsete tehnoloogiate suunal.
Luua Androidi-operatsioonisüsteemil toimiv lihtne rakendus väikesemahulise sisuga, mis oleks tasuta allalaetav Google Play keskkonnast ning on liidestatud Google Analytics lahendusega.
Viia läbi tehniline analüüs, mis kaardistab eeldused selle rakenduse liidestamiseks erinevate riigi mäluasutuste digitaalsete andmekogudega sidumiseks (näiteks EKM Digikogu, MuIS jt.)
Teavitada Kumu külastajaid virtuaalse muuseumi äpi olemasolust, eesmärgiga suunata külastajaid seda reaalselt proovima ning koostöös Eesti Kunstimuuseumiga leida analüüsiprotsessi käigus vastused järgmistele küsimustele:
1. Kas ja missuguse profiiliga inimesed on sellisest lahendusest reaalselt huvitatud ja valmis proovima?
2. Kas ja mis määral lisasisu tarbitakse ning missuguse tehnilise ja sisulise vormistusega peab olema mobiilsetes seadmetes pakutav sisu?
3. Kui küps reaalselt on bluetooth-tehnoloogia kasutamine kontekstipõhisteks siseruumide lahendusteks (sh. nt. kui kindel on levi, kuidas majakate patareid vastu peavad, jne.)?
30 bluetooth-majaka hankimine, Kumu ruumides nende tööle seadistamine ning integreerimine loodud rakendusega.
Realisatsioonihanke lähteülesande ettevalmistamine.
Tööde kestus: 3 kuud.
Info ja dokumendid: E-riigihagete register.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 20. november 2015 kell 12:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 602 6001 muuseum@ekm.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 20. november 2015
Tööde kestus 3 kuud